• تاریخ انتشار : 1403/02/24 - 10:47
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه

دکتر افضل شمسی: استفاده از ظرفیت های دانشجویی باعث پویایی و نشاط و رشد دانشجویان در دانشگاه می‌شود

مدیریت امور فرهنگی و اجتماعی دانشگاه علوم پزشکی تهران، اولین جلسه داخلی در سال 1403 را با حضور کارکنان این مدیریت برگزار کرد.

به گزارش سینا رسانه دانشگاه علوم پزشکی تهران معاونت فرهنگی و دانشجویی، این جلسه با حضور دکتر افضل شمسی مدیر امور فرهنگی و اجتماعی، فریده فرید معاون مدیر فرهنگی و اجتماعی، فرزاد سلطانپور رییس اداره فوق برنامه و دیگر کارشناسان مدیریت در روز یکشنبه 23 اردیبهشت ماه 1403 در سالن شورای معاونت فرهنگی و دانشجویی از ساعت 10:30 تا 11:30 برگزار شد.
دکتر افضل شمسی ضمن تشکر از تلاش همکاران مدیریت گفت گزارش هر واحد باید بر اساس برنامه عملیاتی ارسال شوند و همه واحدها در پایان سه ماهه جاری به 25 درصد برنامه عملیاتی برسند.
وی افزود: طبق صحبت ها و برنامه ریزی های صورت گرفته در معاونت فرهنگی و دانشجویی واگذاری خانه فرهنگ به دانشجویان بوده است و هر چقدر دانشجویان به برنامه ها ورود پیدا کنند برنامه ها قوی تر پیش خواهند رفت.
عضو هیئت علمی دانشگاه گفت: افتتاحیه شورای فرهنگی خوابگاه سمیه نیز در هفته قبل اتفاق افتاد و دیگر شورای فرهنگی خوابگاه ها در این هفته انجام خواهد شد.
از جمله مباحث دیگر مطرح شده در این جلسه، جشنواره ابن سینا، تشویق دانشجویان به فعالیت های تیمی و گروهی در خانه فرهنگ راه اندازی شوراهای فرهنگی، مصاحبه با دانشجویان برگزیده جشنواره البرز و دبیران فعال کانون ها و انجمن ها و.... می‌توان اشاره کرد.

• گروه خبری : معاونت فرهنگی دانشجویی
علی محمدی فیض آبادی