دکتر امیرعلی سهراب پور: کرونا مثل یک موج بزرگ ما را به سمت آموزش مجازی هل داد

معاون آموزشی دانشگاه علوم پزشکی تهران در گفت وگو با مستندسازان پیشرفت مدیریت کویید 19 در دانشگاه گفت: سناریوهای مختلف را برای مواجهه با همه حالت های شیوع کرونا داریم. در شرایط استرس و بحران مدیران نباید ریز مدیریت کنند. در مورد کرونا فقط باید به شواهد مراجعه کرد. یکی از لذت بخش ترین دوران مدیریت من در همین بحران کرونا بود. لذت به دلیل هماهنگی و کارگروهی عظیم. در هیجان بالا بازار شایعات داغ می شود و ما باید آن را به بهترین نحو کنترل می کردیم. شرایط بیماری کووید 19 برای آموزش یک پدیده جدید و غیرمنتظره است. زیرساخت آموزش مجازی در دانشگاه وجود داشت و ما از آن به خوبی بهره گرفتیم. مدیران باید بدانند کامل نیستند. استفاده از شواهد و مدارک یک روش علمی است البته بدیهی است که شواهد در حال تغییر است. امیدوارم بحث سلامت و پیشگیری اولویت اول کشور شود. نکاتی که کووید 19 به ما آموخت یک نعمت بود. اگر درس بگیریم دوران بعد از کرونا با قبل از آن متفاوت و بلکه بهتر خواهد بود.

مدیر پروژه: دکتر ماشاءاله ترابی
مشاور علمی: دکتر سمانه اکبرپور
سردبیر: مهدی گلپایگانی
خبرنگار: الهام علی