• تاریخ انتشار : 1403/04/16 - 10:35

نشست مدیر روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران با کارشناسان سینا رسانه

دکتر ترابی: موفقیت در عصر حاضر، مستلزم به‌کارگیری خلاقانه هوش مصنوعی در کنار توانمندی‌های انسانی است

دکتر ماشاءاله ترابی مدیر روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران در نشست با کارشناسان سینا رسانه گفت: موفقیت در عصر حاضر، مستلزم به‌کارگیری خلاقانه هوش مصنوعی در کنار توانمندی‌های انسانی است.

به گزار ش سینا رسانه، در نشست آموزشی، سه شنبه دوازدهم تیرماه 1403 که با حضور کارشناسان سینا، برگزار شد، دکتر ماشاءاله ترابی، مدیر روابط عمومی دانشگاه بر اهمیت به‌کارگیری خلاقانه هوش مصنوعی در تمامی بخش‌ها و فعالیت‌های دانشگاه تأکید کرد.
دکتر ترابی با اشاره به نقش هوش مصنوعی در ارتقای کیفیت خدمات و تسهیل فرآیندها، گفت: "هدف ما از برگزاری این جلسات، گردآوری فهرستی از ابزارها و پلتفرم‌های هوش مصنوعی مفید و معرفی آنها به همکاران است. این امر به نوبه خود، به افزایش خلاقیت و نوآوری در انجام وظایف و ارتقای سطح کیفی فعالیت‌ها در دانشگاه کمک خواهد کرد."
در این نشست، تعدادی از ابزارهای هوش مصنوعی کاربردی معرفی و مورد بحث و بررسی قرار گرفت.

کارشناسان روابط عمومی دانشگاه نیز در این نشست گزارش‌های مربوط به فعالیت‌های خود را ارائه و بر نقش هوش مصنوعی در ارتقای خلاقیت و نوآوری در این حوزه تأکید کردند.

ترکیبی از هوش مصنوعی و خلاقیت انسانی، کلید موفقیت
دکتر ترابی در پایان این نشست با تاکید بر لزوم به‌کارگیری ترکیبی از هوش مصنوعی و خلاقیت انسانی، افزود: "موفقیت در عصر حاضر، مستلزم به‌کارگیری خلاقانه هوش مصنوعی در کنار توانمندی‌های انسانی است. دانشگاه علوم پزشکی تهران متعهد است با فراهم‌ کردن زمینه‌های لازم، به ترویج استفاده از هوش مصنوعی و ارتقای سطح خلاقیت و نوآوری در تمامی بخش‌ها و فعالیت‌های خود بپردازد."
  • گروه خبری : ستاد مرکزی روابط عمومی
مریم اذانی