• تاریخ انتشار : 1396/08/01 - 13:41
  • تعداد بازدید کنندگان خبر : 2834
  • زمان مطالعه : 3 دقیقه

مراسم تقدیر از دکتر شریعتی و معارفه دکتر دلاوری برگزار شد

دکتر دلاوری: سعی می‌کنم یک مدیر تسهیل گر و یک ناظر دقیق باشم

دکتر دلاوری، معاون جدید بهداشت ضمن تشکر از اعتماد دکتر کریمی برای انتخاب خود از زحمات دکتر شریعتی در سال‌های اخیر در حوزه بهداشت دانشگاه قدردانی و تشکر کرد.

گالری عکس روابط عمومي دانشگاه

گالري عکس معاونت بهداشت

در مراسم تکریم دکتر شریعتی معاون پیشین و معرفی دکتر دلاوری، معاون جدید بهداشت دانشگاه که روز دوشنبه 1 آبان 96 در سالن اجلاس دانشگاه برگزار شد، دکتر دلاوری خاطرنشان کرد: امیدوارم در محضر حق‌تعالی، در نظام جمهوری اسلامی ایران و در محضر ریاست دانشگاه از این مسئولیتی که به عهده بنده گذاشته‌شده روسفید بیرون بیایم.
وی گفت: از معاونین و تمامی افراد باسابقه‌ی حوزه معاونت بهداشت به‌خصوص دکتر ابوالحسنی، دکتر رشیدیان و دکتر شریعتی تشکر می‌کنم که در زمان مدیریت‌های خود کارهای اساسی کردند و معاونت بهداشت دانشگاه را به این جایگاه رساندند.
دکتر دلاوری با اشاره به آغاز طرح تحول سلامت در آبان سال 92 گفت: وقتی در برنامه طرح تحول سلامت، پوشش مناطق حاشیه شهر تهران ازلحاظ بهداشتی مطرح شد، طرح دانشگاه علوم پزشکی تهران که راه‌اندازی پایگاه‌های سلامت از طریق برون‌سپاری برای ارائه خدمات بهداشتی به مردم به‌عنوان الگویی آماده بود به وزیر ارائه شد.
وی طرح تحول سلامت را یکی از موقعیت‌های مناسبی دانست که باید در کشور انجام می‌شد و تصریح کرد: در 15 آبان سال 92 دولت تصمیم به اجرایی کردن طرح تحول سلامت گرفت؛ که امیدوارم دولت حمایت خود را درزمینهٔ پایداری منابع از وزارت بهداشت دریغ نکند.
دکتر دلاوری ادامه داد: زمانی که بنده معاون بهداشت دانشگاه بودم به دلیل اینکه طرح تحول سلامت وجود نداشت پایگاه‌های بهداشتی محدودی خدمات ارائه می‌دادند ولی در حال حاضر 210 پایگاه بهداشت خدمات ارزنده‌ای را ارائه می‌کنند ضمن اینکه زیرساخت‌ها انجام‌شده و مراکز مجهز شده‌اند و درزمینهٔ خدمات جدیدی مثل دندانپزشکی، بهداشت روان و تغذیه کارهای خوبی انجام‌گرفته است.
وی بابیان اینکه، دانشگاه علوم پزشکی تهران برخلاف اینکه تصور می‌شود حوزه جمعیتی کمی دارد ازلحاظ کاری بسیار پرکار با ارائه خدمات گسترده است، گفت: چون جمعیت تحت پوشش دانشگاه جمعیتی نیازمند هستند بروز بیماری و مشکلات بهداشتی بیشتر به چشم می‌خورد همچنین به مشکلات زیست‌محیطی نیز باید توجه ویژه‌ای داشته باشیم به دلیل اینکه روزانه 7 هزار تن زباله در کهریزک دفن می‌شود که بروز انواع مشکلات بهداشتی را در بردارد و نگاه ویژه‌ای را می‌طلبد.
دکتر دلاوری ادامه داد: فرودگاه امام نیز تحت این پوشش این دانشگاه است و توجه به مشکلات این فرودگاه که محل آمدورفت مسافران بسیاری من‌جمله افراد غیر ایرانی هستند به عهده دانشگاه است. بزرگ‌ترین آرامگاه‌ها، کشتارگاه‌های کشور و همچنین شهر زیارتی ری تحت پوشش این دانشگاه است و باید توجه ما را به بحث محیط‌زیست در این اماکن دوچندان کند.
وی تکنولوژی مناسب، همکاری بین بخشی، ارائه خدمت و مشارکت مردمی را چهاراصل مهم برای طراحی استراتژی دانشگاه در حوزه بهداشت عنوان کرد و گفت: مهم‌ترین این چهاراصل همکاری بین بخشی است که دانشگاه، اعضای هیئت‌علمی و دانشجویان نخبه به آن باید به‌عنوان یک فرصت نگاه کنند.
دکتر دلاوری افزود: باید فضا را برای همکاری‌های گسترده باز نگه‌داریم تا ابتدا دانشکده‌ها به‌خصوص دانشکده بهداشت که به‌عنوان بهترین دانشکده کشور محسوب می‌شود و همچنین مدیران شبکه‌ها و معاونین شبکه‌های بهداشت از این موقعیت استفاده کنند.
وی همچنین بر همکاری با شورای سلامت استان که در برنامه کاری معاونت بهداشتی وجود دارد تأکید کرد و گفت: باید نهایت همکاری را برای راه‌اندازی شورای سلامت استان داشته باشیم.
دکتر دلاوری تصریح کرد: در سامانه سیب 27 میلیون خدمت در امسال ارائه‌شده و کل هزینه محاسبه‌شده در حدود 1200 تا 1300 تومان بوده یعنی می‌خواهم بگویم حوزه بهداشت حوزه‌ای است که به مردم می‌تواند ارائه خدمت ارزان دهد که این مهم به‌طورجدی پیگیری خواهد شد.
وی در پایان خاطرنشان کرد: تمامی برنامه‌های معاونت بهداشت برای من اهمیت دارند و سعی می‌کنم یک مدیر تسهیل گر باشم و در نظارت به کارها بسیار دقیق عمل کنم.

خبر: مقدم

  • گروه خبری : ستاد مرکزی روابط عمومی,گروه خبری RSS
  • کد خبر : 71698
کلمات کلیدی
فریبا  مقدم
تهیه کننده:

فریبا مقدم