دکتر رامش عمرانی پور: هدف اصلی مرکز تحقیقات پستان همکاریهای بین المللی و بین دانشگاهی است

رئیس مرکز تحقیقات بیماریهای پستان در گفت‌وگو با مستندسازان «فرصت‌های سرآمدی در پژوهش» دانشگاه علوم پزشکی تهران گفت: با توجه با افزایش شیوع کانسر برست، در سال 1396مرکز تحقیقات سرطان پستان راه اندازی شد. سه هدف استراتژیک در این مرکز داریم، توسعه ارتباطات تحقیقاتی، توسعه پژوهش‌های کمی و کیفی در سطح ملی و کاربرد نتایج تحقیقات بربالین بیماران است و اگر بتوانیم در مرکز به این سه هدف برسیم می توانیم بسترسازی برای پژوهش های آینده و سیاستگذاری های بهداشتی داشته باشیم. افزون بر 86 مقاله از این مرکز به چاپ رسیده و کتابی نخستین بار با موضوع بیماریهای پستان در حاملگی و شیردهی با همکاری محققان خارج از کشور منتشر شده که دستاورد خوبی برای کشور است. از ایده های تحقیقاتی نوین دانشجویان و دانش آموختگان دانشگاه در زمینه کنترل سرطان پستان استقبال می شود تا کمک کنیم سرطان پستان در ایران کنترل شود.

زهرا  حری

زهرا حری