• تاریخ انتشار : 1399/09/16 - 08:59

دکتر رکن: روز دانشجو نماد فعالیت سیاسی و اجتماعی دانشجویان است

دکتر امیر رضا رکن رئیس دانشکده دندانپزشکی فرا رسیدن روز دانشجو را به دانشجویان دانشکده دندانپزشکی تبریک گفت و نوشت: تعالی و پیشرفت هر چه بیشتر برایتان آرزومندم.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران دانشکده دندانپزشکی، متن پیام به شرح زیر است:

دانشجویان عزیز دانشکده دندانپزشکی
باسلام و درود بر همه شما عزیزان که وجودتان باعث رحمت و برکت برای ما است.
روز دانشجو یادآور از جان گذشتگی تعدادی از دانشجویان در دهه های دور می باشد که اثبات نمودند دانشجو عنصری بیدار و هشیار در مقابل هر، کژی و ناراستی است  که تا پای جان حاضر است  بر عقیده خود پافشاری و جانفشانی کند.
دانشجو در تاریخ صد ساله کشور عزیزمان یکی از عناصر پیشرو در نهضت های آزادی بخش بوده و همچون شمعی فروزان تلاش مضاعفی برای آگاهی بخشی و حرکت مردم در مسیر استقلال و آزادی میهن عزیزمان نموده است.
این روز نماد فعالیت سیاسی و اجتماعی دانشجویان است که متاسفانه سعی گردیده آنرا در حد فعالیتهای صنفی و تفریحی تنزل داده و از مسیر اصلی خارج نمایند.
در طی سه سال گذشته بعنوان رئیس دانشکده تلاش نمودم تا در این روز مسائل سیاسی روز را در چهارچوب ضوابط قانونی به شکل مناظره اهل سیاست برگزار نمایم تمام مجوزها گرفته شد ولی متاسفانه یکی از طرفهای مناظره هم سال گذشته و هم امسال از مناظره شانه خالی نمود و عملا مانع این کار شدند و متاسفانه نتوانستیم این رویه صحیح و روشنگرانه را همانند سال 97 تکرار کنیم.
امیدوارم شرایط کشورمان به سمت و سویی حرکت کند که صاحبان اندیشه بخواهند و بتوانند به راحتی و آزادانه به اشتراک تفکر و عقاید و مشی سیاسی خود بپردازند ضمن اینکه معترفم خودسانسوری فعلی هیچ ارتباطی به سیاستهای کلی کشور و دانشگاه نداشته و بیشتر منعث از خصوصیات فردی و شخصیتهای سیاسی کشور می باشد که حاضر نیستند خود را در بوته نقد قرار دهند.
لذا بار دیگر رسماً از صاحبان سیاست و اندیشه دعوت می نمایم که در کرسی های آزاد اندیشی دانشکده دندانپزشکی دانشگاه علوم پزشکی تهران شرکت نمایند تا شاهد بالندگی فکری و فرهنگی بیشتر برای دانشجویان عزیزمان باشیم.
درخاتمه با تبریک روز دانشجو برای همه شما دانشجویان عزیز از خداوند متعال، تعالی و پیشرفت هر چه بیشتر برایتان آرزومندم.
دکتر امیر رضا رکن
رئیس دانشکده دندانپزشکی