• تاریخ انتشار : 1400/09/29 - 12:14
  • زمان مطالعه : 3 دقیقه

دکتر علیزاده: خوش فکری و نوآوری لازمه حوزه دانشجویی فرهنگی است که در دنیای امروز اهمیت خاصی دارد.

جلسه هیئت رئیسه دانشکده پیراپزشکی با حضور معاون جدید دانشجویی فرهنگی برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران دانشکده پیراپزشکی، جلسه هیئت رئیسه این دانشکده با حضور دکتر شعبان علیزاده رئیس دانشکده، دکتر ناهید عین اللهی معاون آموزشی، دکتر افضل شمسی معاون اداری مالی، دکتر لیلا شاهمرادی معاون پژوهشی و دکتر فاطمه شیخ شعاعی معاون دانشجویی فرهنگی، یکشنبه ۲۸ آذر ۱۴۰۰ در سالن جلسات برگزار شد.
در ابتدای جلسه، دکتر علیزاده ضمن خیر مقدم به اعضا و با اشاره به آغاز ایام فاطمیه بیان کرد: ایام شهادت بانوی دو عالم حضرت فاطمه زهرا (س) را تسلیت عرض می کنم، این ایام برای هم میهنانمان همیشه عزیز و مورد احترام بوده و ما نیز در دانشکده پیراپزشکی از گذشته تا به امروز مراسمات ویژه ای در این ایام برگزار می کردیم. امسال هم مانند گذشته، ان شاءلله ویژه برنامه ای خواهیم داشت تا خیر و برکت آن به خانواده بزرگ پیراپزشکی برسد.
رئیس دانشکده پیراپزشکی همچنین افزود: روز گذشته، روز وحدت حوزه و دانشگاه بود، ضمن گرامیداشت این روز امیدوارم در هر دو حوزه اتفاقات خوبی رقم بخورد که خروجی آنها انتفاع مردمی که لایق بهترین خدمات هستند، باشد. همچنین در روز های آینده مناسبت شب یلدا را خواهیم داشت که در فرهنگ ایرانی جایگاهی ویژه ای دارد و به نوعی روز همدلی است و ما باید در این روز به فکر همنوعان خود باشیم و از افرادی که توان مالی کمتری دارند دستگیری کنیم.
دکتر علیزاده در ادامه با اشاره به حضور دکتر شیخ شعاعی به عنوان معاون دانشجویی فرهنگی در جمع اعضای هیئت رئیسه افزود: امیدواریم خداوند به ما قدرت و قوت کافی عطا فرماید تا بهترین اتفاقات و اقدامات در حوزه دانشجویی فرهنگی رقم بخورد، اعتقاد قلبی بنده این است که حوزه دانشجویی فرهنگی از مهمترین بخش های دانشگاه است. خوش فکری و نوآوری لازمه حوزه دانشجویی فرهنگی است که در دنیای امروز اهمیت خاصی دارد. این حوزه صرفا در مفاهیم دینی و مذهبی خلاصه نمی شود و باید در اموری مانند انگیزش دانشجویان برای ادامه تحصیل، سلامت روان دانشجویان، فضای مجازی و مکاتب و افکار نوظهور نیز اقدامات دقیقی انجام شود که این نشان از گشتردگی این حوزه است. فعالیت در حیطه دانشجویی فرهنگی انگیزه و علاقه بالایی می طلبد و اگر کسی در این حیطه درست کار کند، دنیا و آخرت خود را تضمین کرده است. معاونت دانشجویی فرهنگی، تعامل گسترده ای با سایر معاونت های دانشکده و دانشگاه، نهاد های فرهنگی، اجتماعی، سیاسی، شهری و بین المللی دارد که در صورت استفاده بهینه از آن اتفاقات بسیار خوبی رقم خواهد خورد که با توجه به شناخت، علاقه و پیگیری ای که از دکتر شیخ شعاعی سراغ داریم ان شاءلله همینطور نیز خواهد بود و ما در آینده شاهد نوآوری و شکوفایی در حوزه دانشجویی فرهنگی خواهیم بود. همچنین از زحمات دکتر موسوی و دکتر شمسی در زمان مسئولیت این عزیزان در معاونت دانشجویی فرهنگی کمال تشکر را دارم و برایشان آرزوی موفقیت و سلامتی در زندگی را دارم. معتقدم منش دانشجویی فرهنگی همیشه همراه افراد خواهد ماند و این دو بزرگوار نیز از افراد تاثیرگذار در این حیطه هستند که ان شاءلله از نظراتشان قطعا استفاده خواهد شد.
در ادامه این جلسه دکتر شاهمرادی معاون پژوهشی دانشکده ضمن ارائه گزارشی از جلسه بزرگداشت هفته پژوهش که با حضور رئیس دانشگاه برگزار شده بود، به شرح برنامه عملیاتی پیشنهادی این معاونت پرداخت و اعضا نیز نظرات خود را مطرح کردند.
اشتراک گذاری تجربیات اساتیدی که از فرصتهای مطالعاتی یا ماموریت های آموزشی بهره برده اند یا در حال استفاده از این امکان هستند با محوریت معاونت پژوهشی و برگزاری کلاس های آموزشی برای ارتقاء کارشناسان آموزش توسط معاونت اداری مالی از دیگر مطالب مطرح شده در این جلسه بوده است.
  • گروه خبری : دانشکده علوم پیراپزشکی,گروه خبری RSS
  • کد خبر : 202922