دکتر فرزین حلب چی: یکی از رسالت‌های مهم گروه پزشکی ورزشی افزایش سطح سلامت جامعه است

مدیر گروه آموزشی پزشکی ورزشی دانشگاه در گفت‌وگو با مستندسازان «فرصت‌های سرآمدی در حوزه آموزش و پژوهش» در دانشگاه علوم پزشکی تهران گفت: کار تخصصی این گروه درزمینه پیشگیری، درمان و بازتوانی بیماری‌ها با استفاده از ورزش است ازاین‌رو نیاز است تعامل و ارتباط خوبی در عرصه دانشگاهی با بخش‌های پزشکی و در سطح اجتماع با نهادهای متولی سلامت برقرار گردد تا زنجیره خدمات به خدمت گیرنده به نحو مناسبی ارائه شود. هدف این گروه ارتقای کیفیت زندگی و تقدم پیشگیری بر درمان است. اعضای گروه درزمینه ارتقای منابع علمی پویا هستند و دستاوردهای خوبی درزمینهٔ آموزشی و پژوهشی شده است. طبق گزارش‌های آماری در 4 سال گذشته 161 برنامه با عنوان همایش سلامت وزندگی برای مردم جامعه انجام‌شده و با شیوع بیماری کرونا با راه‌اندازی آموزش مجازی و کلینیک مجازی اقدامات مؤثری انجام گرفت. باید تلاش کنیم تا با همکاری مسئولان بتوانیم خدماتمان را فراگیرتر و کیفیت خدمات را متناسب با بحث روز جامعه ارتقا دهیم و مخاطب خاص خودمان را جلب کنیم تا به سرآمدی که مدنظرمان است برسیم.

زهرا  حری

زهرا حری