• تاریخ انتشار : 1401/09/07 - 09:44

فعالیت درمانی سرآمد

دکتر محبوبه همت آبادی: ارتباط حرفه ای پزشک با بیمار در روند و اثر بخشی بیماری موثر است

عضو هیئت علمی دانشگاه با تاکید براینکه ارتباط حرفه ای پزشک با بیمار و زمان کافی برای بهبود بیماری، رضایت بیماران راه به همراه داشته، گفت: این امر با کار گروهی به دست می اید.

دکتر محبوبه همت آبادی
به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران، دکتر محبوبه همتی آبادی فوق تخصص غدد درون ریز و متابولیسم و عضو هیئت علمی دانشگاه علوم پزشکی تهران در رابطه با سرآمد بودن در زمینه درمان گفت: در شش ماه دوم سال 1400 که سامانه نسخه نویسی الکترونیک در بیمارستان ها راه اندازی شد و با وجود مشکلات فنی سرعت کار کم می شد اما با این وجود دانشگاه توانست یک رشد 25 درصدی را در شاخص های درمانی داشته است. خدا را شاکرم که توانسته ام درکنار همکاران سهم کوچکی از این را کار انجام دهم.
عضو هیئت علمی دانشگاه افزود: با توجه به اینکه مجتمع بیمارستانی امام خمینی (ره) مراجع کنندگان زیادی دارد سعی کرده ایم زمان کافی برای بهبودی بیماری بیماران بگذاریم، در نتیجه این کار گروهی رضایت بیماران را به همراه داشته است؛ اما در رابطه با موفقیت خودم در وهله اول لطف الهی و توانمندی، دانش و تجربه ای که در طی این سال ها به دست آورده ام.
وی در ادامه گفت: برقرار کردن ارتباط حرفه ای پزشک با بیمار، توضیح کامل بیماری و پاسخ به سوالات آن ها می تواند در روند و اثر بخشی درمان بسیار موثر باشد.
این فوق تخصص غدد درون ریز و متابولیسم بیان کرد: از آنجایی که در یک محیط دانشگاهی کار می کنیم و با فراگیران در ارتباط هستیم علاوه بر کار درمان، آموزش کافی باید به آن ها داده شود تا به عنوان یک الگو نقش موثرمان را ایفا کنیم.
دکتر همت آبادی به دانشجویان نسل جدید توصیه کرد: دانشجویان پزشکی باید به دانش روز مجهز و در دوران آموزش های بالینی و عملی بسیار فعال باشند و از حضور در بخش ها، درمانگاه ها استفاده لازم را ببرند تا بتوانند ارتباط موثری را با ببمار بر قرار کنند و همکاری لازم در سیر تشخیص و درمان انجام شود.
وی در ادامه از احساس خود در رابطه با دانشگاه علوم پزشکی تهران گفت: بسیار خرسندم که در دانشگاهی کار می کنم که بستر بسیار مناسبی از نظر علمی و آموزشی دارد.
این عضو هیئت علمی خاطر نشان کرد: امیدوار هستم در سال های آینده با همت دانشگاه هیان و دانشجویان مسیر آموزش و درمان رو به جلو و پیشرفت باشد و معیارهای ارزیابی مان از نظر کمی و کیفی بر روی اعضای هیئت علمی کامل تر شود.

• گروه خبری : ستاد مرکزی روابط عمومی
فیلم بردار