• تاریخ انتشار : 1399/12/26 - 22:14

آماده باش کامل بیمارستان فارابی در چهارشنبه سوری

دکتر محمدرضا اکبری: نمی خواهیم شاهد چشمانی باشیم که برای همیشه به روی دیدن زیبایی ها بسته می شوند

رییس بیمارستان فارابی ضمن اشاره به آمادگی کامل این بیمارستان در پذیرش مصدومان چهارشنبه آخرسال ابراز امیدواری کرد تا در چهارشنبه سوری سال 99 شاهد آسیب های شدید چشمی نباشیم.

دکتر محمدرضا اکبری، رییس بیمارستان فارابی
به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران بیمارستان فارابی، چشم پزشکان و کادر درمان این بیمارستان در شب آخرین چهارشنبه سال ۹۹ برای پذیرش مصدومان احتمالی این شب در  آماده باش کامل به سر می‌ برند.
دکتر محمدرضا اکبری، رئیس بیمارستان فارابی با اشاره به تعداد مصدومانی که به صورت سرپایی درمان شدند گفت: تا حدود ساعت ۲۰:۳۰ سه شنبه ۲۶ اسفند ۹۹ حدود ۴۰ مصدوم خدمات سرپایی چشم پزشکی را دریافت کردند و تا این ساعت سه نفر از مصدومان که دچار آسیب‌های شدید چشمی هستند، بستری شده و تا زمان آماده سازی برای جراحی تحت نظر پزشکان قرار دارند.
خوشبختانه تا این ساعت به جز مواردی که منجر به بستری مصدومان شده، شاهد مصدومیت شدید نبودیم اما نمی‌توان شرایط را پیش بینی کرد. امیدواریم تا پایان شب نیز وضعیت به همین صورت ادامه داشته باشد. زیرا نمی‌خواهیم شاهد چشمان آسیب دیده‌ایباشیم که برای همیشه به روی نور و دیدن زیبایی‌ها بسته می‌شوند. البته آماده باش بیمارستان فارابی تا چند روز پس از چهارشنبه سوری نیز ادامه دارد زیرا معمولاً هموطنانی که در شهرستان‌ ها یا شهرهای دیگر دچار حادثه شده‌انداز فردای این روز به اورژانس بیمارستان مراجعه می‌کنند.
دکتر اکبری از هموطنان خواست تا با توجه به شرایط همه گیری کووید- ۱۹ از حضور در در تجمع‌های چهارشنبه سوری پرهیز کرده و شیوه‌های سالم شادی و نشاط را انتخاب کنند. وی اظهار داشت: نقش جامعه شناسان در این زمینه اهمیت زیادی پیدا می‌کند. انتظار بنده به عنوان عضوی از خانواده درمانی کشور از اصحاب فرهنگ این است که به چهارشنبه سوری به عنوان یک پروژه تحقیقاتی نگاه کنند و با آسیب شناسی، راهکارهایی را برای پیشگیری از وقوع حوادث این شب در سال‌ های آینده پیشنهاد کنند. زیرا چهارشنبه سوری یکی از معضلات کادر درمان کشور است که همه ساله با آن مواجه هستند.
رئیس بیمارستان فارابی توصیه‌ هایی را نیز برای مصدومان چهارشنبه سوری ارائه کرد و افزود: افراد در صورت بروز آسیب‌های چشمی از لمس یا فشار دادن چشم آسیب دیده خودداری کرده و هرچه سریعتر به نزدیکترین مراکز چشم‌ پزشکی مراجعه کنند تا تحت معاینات تخصصی قرار گیرند‌ .
  • گروه خبری : بیمارستان فارابی
سید عباس  قاضی میرسعید