• تاریخ انتشار : 1399/09/30 - 16:27
  • تعداد بازدید کنندگان خبر : 3577
  • زمان مطالعه : 5 دقیقه

توافق نیروی زمینی ارتش با مجتمع بیمارستانی امام خمینی(ره) در حل مشکل همراهان بیمار

دکتر کریمی: خیری بالاتر از کمک ارتش به اختصاص زمین مجاور بیمارستان برای خدمت رسانی به بیماران نیست

در راستای همراهی و حمایت ارتش از خدمات حوزه سلامت، جانشین فرمانده نیروی زمینی ارتش و شهردار منطقه 6 ضمن بازدید از پروژه مهدی کلینیک، برای اسکان همراهان بیمار و حل معضل پارکینگ این مجتمع قول همکاری دادند.

در نشستی که صبح امروز 30 آذرماه 1399 در مهدی کلینیک انجام شد، فقدان فضا برای توسعه بخش های پشتیبان، کمبود پارکینگ، نبود همراه سرای مناسب و کمبود خدمات عمومی، از جمله نیازهای مجتمع بیمارستانی امام خمینی (ره) برای توسعه فیزیکی متوازن و پاسخگویی به نیاز بیماران عنوان شد.
در ابتدای این نشست، دکتر صادق نیت، رییس مجتمع بیمارستانی امام خمینی (ره)  ضمن تقدیر از حمایت همیشگی ارتش و شهرداری منطقه از بخش سلامت گفت: بیمارستان امام خمینی (ره) در حل بحران های مختلف همواره حضوری پررنگ و اثر گذار داشته و در معضل کرونا نیز با سربلندی توانست آبروی شهر تهران راحفظ کند.
وی راه اندازی مهدی کلینیک در دل مجتمع بیمارستانی امام خمینی (ره) را افتخاری برای خدمت رسانی به بیماران بی بضاعت دانست و تصریح کرد: اگر نتوانیم پاسخگوی نیازهای رفاهی بیماران و همراهان آنها باشیم، این افتخار می تواند به مشکل تبدیل شود.
سپس دکتر عباسعلی کریمی، رییس دانشگاه، به بازدید از مراکز بیمارستانی امریکا اشاره کرد و گفت: پیش بینی امکانات جانبی برای بیمارستان های بزرگ، از جمله ملزومات و نکات ضروری برای ساخت و ساز است.
وی شرایط کنونی کشور را موجب تحمیل برخی ساخت و سازها دانست و تاکید کرد: شیوه ساخت بیمارستان ها در گذشته به گونه ای بود که فضای سبز و امکانات جانبی در نظر گرفته می شد اما اکنون نیاز کشور به توسعه بخش ها، برخی از ساخت و ساز ها را به ما تحمیل کرده است.
دکتر کریمی، در ادامه به  تاریخچه خوابگاه امیر آباد و درخواست دکتر سیاسی، رییس دانشگاه وقت از ارتش برای واگذاری زمین اشاره کرد و یادآور شد: در آنزمان نیز ارتش به دانشگاه کمک کرد و زمین خوبی برای ساخت خوابگاه امیر آباد به دانشگاه اختصاص یافت. پس از آن نیز بیمارستان دکتر شریعتی در امیرآباد افتتاح شد. وقتی در بیمارستان شریعتی بودم، حیاط بسیار خوبی داشت و فضای بیمارستان برای همه چیز پیشی بینی شده بود، اما بعد از انقلاب شرایط به گونه ای رقم خورد که مرکز قلب تهران در حیاط این بیمارستان بنا شد.
رییس دانشگاه، تجربه 16 ساله خود در راه اندازی و ریاست مرکز قلب را فرصتی مناسب برای درک مشکل تردد بیماران و پرسنل دانست و گفت: برای رفع این مشکل ناگزیر از ساخت چندین طبقه پارکینگ در حیاط مرکز قلب شدیم و از این طریق تا حدودی مشکلات ترافیکی پرسنل حل شد.
وی ساخت بیمارستان در زمین های اطراف تهران را مسیری برای حل مشکل کمبود فضا عنوان کرد و با اشاره به ساخت بیمارستان شریعتی 2 خاطر نشان کرد: سه بیمارستان فارابی، سینا و امام خمینی از تاریخچه خاصی برخوردار هستند چرا که هر سه با کمبود فضای فیزیکی مواجه بودند و با اضافه شدن زمین های اطراف از این شرایط نجات یافتند. به عنوان مثال بیمارستان سینا 150 سال قبل در زمان ناصرالدین شاه و با مقتضیات آن زمان بنا شد، بعد از انقلاب، اضافه شدن زمین کناری باعث نجات این بیمارستان شد. بیمارستان فارابی نیز در کنار محوطه قدیمی واقع شده بود و اضافه شدن آن به بیمارستان، بسیاری از مشکلات آن را حل کرد.
 دکتر کریمی، سپس ارائه خدمات رفاهی به همراهان بیمار و حل معضل پارکینگ در مجتمع بیمارستانی امام خمینی (ره) را از مهم ترین اقدامات دانست و یادآور شد: ریاست دانشگاهی که بیمارستان های آن با مشکلات رفاهی برای ارائه خدمات ساده پزشکی مواجه هستند، فخری ندارد چرا که ما شاهد سرویس دهی خوب همین بیمارستان ها در گذشته بوده ایم.
رییس دانشگاه، سردرگمی خانواده بیماران در اطراف بیمارستان را صحنه ای تلخ خواند و آن را در شان نظام اسلامی بعد از 40 سال ندانست و گفت: هیچ کار خیری بالاتر از اصلاح این سیستم نیست و ارتش می تواند در این مسیر به دانشگاه کمک نماید.
وی مجتمع امام خمینی را بزرگ ترین مجتمع بیمارستانی کشور عنوان کرد و افزود: اکنون این فرزند بر اساس نیازهای جامعه از پدر و مادر خود نیز بزرگ تر شده اما نتوانسته است خدمات پشتیبانی را به صورت متوازن توسعه دهد لذا نیازمند همکاری سازمان ها برای اصلاح و بهبود این سیستم است.
دکتر کریمی، ساخت این دانشگاه به دست امیرکبیر در 170 سال قبل را تفکری بزرگ و بنیادین دانست و گفت: اکنون امیر دیگری می تواند با کمک به دانشگاه، تاریخ ساز شود.
وی، ساخت همراه سرا را در راستای کمک به مردم بی بضاعت و اقشار ضعیف عنوان کرد و افزود: در تمام 46 سال حضورم در دانشگاه، چه در دوران دفاع مقدس، چه در دوران سازندگی و درمان و چه اکنون، همواره نیم نگاهی به مردم داشتم و اکنون که به پشت سر نگاه می کنم، هر خدمتی که از دستم بر می آمده انجام داده ام.
رییس دانشگاه در پایان ابراز امیدواری کرد، توافق امروز و نیت خیر برادران ارتشی منجر به رفع مشکلات بیمارستان، بیماران و همراهان آنها شود.
در ادامه امیر سرتیپ  نوذر نعمتی، جانشین فرمانده نیروی زمینی ارتش جمهوری اسلامی ایران، ضمن تبریک روز پرستار گفت: همواره قدردان زحمات و خدمات کادر درمان به ویژه در زمان شیوع ویروس منحوس کرونا در کشور هستیم.
وی مسئولیت تصمیم گیری در خصوص اماکن نیروی زمینی را با جانشین فرمانده دانست و افزود: تمامی اماکنی که متعلق به نیروی زمینی ارتش است، همواره بر اساس چک لیستی پایش و ارزیابی می شود که بر این اساس این پادگان به آموزش بهداشت و درمان ارتش تعلق دارد و جز پادگان های خوب است.
امیر سرتیپ نعمتی، از توافق ارتش برای حل معضل بیمارستان امام خمینی خبر داد و گفت: بنا بر درخواست شما و بر اساس ارتباطی که در سطح کلان برقرار شده است، تصمیم نیروی زمینی کمک به مجتمع برای حل مشکل است.
جانشین فرمانده نیروی زمینی ارتش جمهوری اسلامی ایران، از مهندسین و مشاوران خواست تا طرح های کوتاه مدت و بلند مدت خود را با حفظ مالکیت ارتش، ارائه دهند.

  • گروه خبری : ستاد مرکزی روابط عمومی,گروه خبری RSS
  • کد خبر : 167401
نسیم  قرائیان
تهیه کننده:

نسیم قرائیان

0 نظر برای این مقاله وجود دارد

نظر دهید

متن درون تصویر امنیتی را وارد نمائید:

متن درون تصویر را در جعبه متن زیر وارد نمائید *