• تاریخ انتشار : 1399/05/08 - 11:30
  • زمان مطالعه : کمتر از یک دقیقه

سومین جلسه کمیته مدیریت درمان سکته حاد مغزی مجتمع بیمارستانی امام خمینی (ره) برگزار شد

در سومین جلسه کمیته مدیریت درمان سکته حاد مغزی مجتمع گزارش جامعی از عملکرد استروک (724) و نتایج درمان بیماران دریافت‌کننده ترومبولیتیک و ترومبکتومی ماه گذشته ارائه شد.

به گزارش روابط عمومی مجتمع بیمارستانی امام خمینی (ره)، سومین جلسه کمیته مدیریت درمان سکته حاد مغزی مجتمع با حضور دکتراورندی مدیر واحد نظارت بر درمان، دکتر حریر چیان رئیس بخش نورولوژی، دکتر قبایی رئیس بخش مدیکال استروک، آریاملو مدیر پرستاری مجتمع، عسگری سوپروایزربالینی اورژانس، واردی سرپرستار بخش استروک، ترک‌زاده دبیر جلسه و سایر اعضاء دوشنبه 6 مردادماه ۹۹ برگزار شد.
در ابتدای جلسه آیین‌نامه کمیته استروک مورد بازبینی قرار گرفت. سپس دکتر نظری گزارش جامعی از عملکرد استروک (724) و نتایج درمان بیماران دریافت‌کننده ترومبولیتیک و ترومبکتومی در ماه گذشته را ارائه کرد.
در پایان به مسائل مربوط به ماندگاری طولانی بیماران استروک ازجمله بلوک شدن تخت با در نظر گرفتن محدودیت تخت‌های ICU استروک و همچنین اهمیت دوره‌های آموزش 724 برای همه گروه‌های درگیر در درمان ازجمله اورژانس تأکید شد.

• گروه خبری : مجتمع بیمارستانی امام خمینی
شهره  بیات