• تاریخ انتشار : 1403/07/03 - 17:24

نشست تخصصی هوش مصنوعی در روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران

سینا رسانه، زیرساخت‌های جدیدی برای نمایش دستاوردهای علمی اساتید ایجاد می‌کند

مدیر روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران در نشست تخصصی هوش مصنوعی با کارشناسان سینا رسانه گفت: سینا رسانه، زیرساخت‌های جدیدی برای نمایش دستاوردهای علمی اساتید ایجاد می‌کند.

به گزارش سینا رسانه دانشگاه علوم پزشکی تهران، دکتر ماشاءاله ترابی، مدیر روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران، در نشست تخصصی هوش مصنوعی با کارشناسان سینا رسانه دوشنبه 2 مهر 1403، نتیجه جلسات توسعه وب‌سایت‌ها با دانشکده‌ها، معاونت‌ها و مراکز تحقیقاتی را مثبت ارزیابی کرد و گفت: باتوجه به شتاب روزافزون ابزارهای هوش‌مصنوعی و حجم گسترده فعالیت‌های دانشگاه، به‌روز سانی برنامه‌ها و تطبیق آن با شرایط موجود بیش از پیش ضرورت دارد.

ایجاد زیرساخت‌های جدید برای نمایش بهتر دستاوردهای علمی اساتید
مدیر روابط عمومی دانشگاه با تاکید بر اهمیت افزایش نفوذ علمی اعضای هیئت علمی گفت: درحال آماده‌سازی زیرساخت مورد نیاز تحقق این امر هستیم تا بتوانیم شبکه‌ قوی از محققان را در فضای مجازی ایجاد کنیم که مقالات و دستاوردهای علمی خود را بهتر نمایان کنند.

گام مهم افزایش نفوذ علمی
دکتر ترابی همچنین از تدوین برنامه افزایش نفوذ علمی در کمیته HSR روابط‌عمومی خبر داد و اظهار داشت: براساس این برنامه، شبکه اجتماعی حرفه‌ای اعضای هیئت علمی‌ در لینکدین ایجاد و سپس ارتباط این شبکه با توتیتر برقرار می‌شود. شیوه‌نامه‌ این برنامه به زودی تدوین و در قطب‌های رسانه ای پیاده‌سازی می‌شود.

ضرورت آشنایی همکاران سینا رسانه با برنامه‌ها
مدیر روابط عمومی دانشگاه آشنایی کامل همکاران سینا رسانه، با پروژه‌های متعدد این حوزه را در نقش‌‌آفرینی بهتر آنان ضروری دانست و به اجرای موفق برنامه توسعه یکپارچه وب‌سایت‌ها و همچنین آماده سازی وب سایت‌ انگلیسی و عربی دانشگاه اشاره کرد.

تاکید بر ارزیابی مستمر کیفیت تولید محتوا
دکتر ترابی بر اهمیت انتشار سریع و به‌موقع اخبار دانشگاه تأکید کرد و از همکاران خواست وضعیت اخبار منتشر شده را پیگیری کنند و با استفاده از ابزارهای هوش مصنوعی مانند گوگل ترند، کیفیت و تأثیرگذاری محتوای تولید شده را ارزیابی و بهبود بخشند.

استقبال سینا رسانه از ایده‌های نوآورانه با هوش مصنوعی
دکتر ترابی در پایان سخنان خود از همکاران سینا رسانه خواست پیشنهادهای خود را در زمینه به کارگیری هوش مصنوعی برای ارتقای فعالیت‌های رسانه‌ای دانشگاه ارائه دهند.
در ادامه این نشست دکتر ترابی، سالروز تولد همکارانی را که مصادف با این ایام بود با اهدای هدایایی تبریک گفت.
  • گروه خبری : ستاد مرکزی روابط عمومی
زهرا  حری