• تاریخ انتشار : 1403/06/28 - 15:41
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه

در نشست ۲۸ شهریور ۱۴۰۳ راهبران وب‌سایت‌های دانشکده‌ها، دکتر ماشاءاله ترابی، مدیر روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران، بر ضرورت تحول وب‌سایت‌های دانشکده‌ها تاکید کرد و گفت: سینا رسانه؛ ابزار قدرتمند روابط عمومی دانشگاه‌ها برای ارتقای جایگاه در فضای مجازی است.

وی با اشاره به پیشرفت‌های چشمگیر فناوری اطلاعات و ارتباطات و جایگاه پررنگ وب‌سایت‌ها در عصر حاضر، بر لزوم تبدیل وب‌سایت‌های دانشکده‌ها به ویترین‌های پویا و جذاب تاکید کرد.دکتر ترابی با اشاره محتوای کم و راکد بودن برخی از وب‌سایت‌ها، بر ضرورت به‌روزرسانی مداوم و استفاده از فناوری‌های نوین برای افزایش تعامل و جذب مخاطبان بیشتر تأکید کرد.یکی از نکات مهم مورد اشاره دکتر ترابی، ضرورت بین‌المللی‌سازی وب‌سایت‌ها بود. وی با اشاره به اهمیت جذب دانشجویان بین‌المللی و معرفی دانشگاه به جامعه جهانی، بر لزوم طراحی وب‌سایت‌های انگلیسی‌زبان با محتوای غنی و جذاب برای مخاطبان غیرفارسی‌زبان تاکید کرد.مدیر روابط عمومی دانشگاه همچنین بر بهره‌گیری از هوش مصنوعی در تولید و بهبود کیفیت محتوا تأکید کرد. وی با اشاره به قابلیت‌های ابزارهای هوش مصنوعی در ترجمه ماشینی و تولید محتوا، بر اهمیت استفاده از این فناوری‌ها برای افزایش سرعت و دقت در تولید محتوا و بهبود سئو وب‌سایت‌ها تاکید کرد.
در پایان، دکتر ترابی با اشاره به نقش کلیدی روابط عمومی در معرفی دانشگاه و دستاوردهای آن، بر اهمیت همکاری و تعامل بین واحدهای مختلف دانشکده‌ها تأکید کرد. وی با معرفی سینا رسانه به عنوان یک پایگاه خبری قدرتمند، از همکاران روابط عمومی دعوت کرد تا با استفاده از امکانات و خدمات این رسانه، جایگاه دانشگاه خود را در فضای مجازی ارتقا بخشیده و دستاوردهای واحدهای زیرمجموعه خود را به نحو شایسته‌ای به جامعه معرفی کنند.

• گروه خبری : ستاد مرکزی روابط عمومی
زهرا  حری