لیست اخبار صفحه :10
تامز لرن: نگاهی به برگزاری نخستین دوره تکمیلی کمک پرستاری در دانشگاه علوم پزشکی تهران

نخستین دوره تکمیلی کمک پرستاری به منظور افزایش توانمندی های علمی و مهارتی 293 کمک پرستار حائز شرایط از تابستان سال 1402 تا بهار 1403 برگزار و در آیین اختتامیه آن در 7 شهریور 1403، از برگزیدگان این دوره قدردانی شد. دکتر کامبیز مرادزاده معاون آموزشی و قائم‌مقام سرپرست مرکز آموزش ضمن خدمت کارکنان نظام سلامت کشور با حضور در استودیو شفا جزییات برگزاری این دوره و مزایای آن را برشمرد.

تامز رس: خدمت رسانی درمانگاه های دانشگاه علوم پزشکی تهران در ایام اربعین در کربلا و سامراء

ستاد اربعین حسینی دانشگاه علوم پزشکی تهران در مراسم اربعین سال 1403 در‫ شهرهای سامرا و کربلا به زائران خدمت رسانی کرد. دکتر مهدی ابراهیمی، دبیر ستاد اربعین حسینی دانشگاه علوم پزشکی تهران و دکتر سعید ناطقی معاون درمان دانشگاه در اینباره توضیح دادند.

تامز پلاس: مجتمع بیمارستانی امام خمینی (ره) دانشگاه علوم پزشکی تهران، بزرگترین و به روزترین بیمارستان در خاورمیانه
گردشگری سلامت

مجتمع بیمارستانی امام خمینی (ره) دانشگاه علوم پزشکی تهران، از سال ۱۳۲۰ با حضور برجسته‌ترین پزشکان ایران، همواره پیشرو در عرصه دانش پزشکی کشور بوده است. این مجموعه با وسعتی بالغ بر ۱۱۵ هزار متر مربع و دارا بودن چهار بیمارستان اصلی امام خمینی(ره)، بیمارستان ولیعصر(عج)، انیستیتوکانسر و بیمارستان حضرت مهدی(عج) و چندین مرکز پاراکلینیک بی‌نظیر و مجهز در کشور بزرگترین مرکز درمانی، آموزشی، پژوهشی و فناوری در کشور محسوب می‌شود.

شبکه‌های اجتماعی؛ ابزار جدیدی برای برندسازی علمی اساتید

دکتر ترابی فضای مجازی را یکی از مهم‌ترین ابزارهای ارتباطی و اطلاع‌رسانی دانست و گفت: دانشگاه‌ها نیز از این قاعده مستثنی نیستند و حضور فعال اعضای هیئت علمی در شبکه‌های اجتماعی نه تنها به ارتقای جایگاه دانشگاه در سطح جهانی کمک می‌کند، بلکه به افزایش نفوذ علمی فردی و ایجاد ارتباطات مؤثر با جامعه علمی می‌انجامد.

مقام اول دانشجوی دانشگاه علوم پزشکی تهران در مسابقه خلاصه‌نویسی کتاب

حسین وش دانشجوی کارشناسی ارشد رشته کتابداری و اطلاع رسانی پزشکی دانشگاه علوم پزشکی تهران، در مسابقه خلاصه نویسی کتاب "دختران به عفاف روی می آورند" اول شد. این مسابقه را دبیرخانه مرکزی عفاف و حجاب وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی برگزار کرد.

تسلیت معاون فرهنگی و دانشجویی به مناسبت رحلت پیامبر اعظم (ص) و شهادت امام حسن (ع) و شهادت امام رضا (ع)

دکتر مهدی ابراهیمی معاون فرهنگی و دانشجویی دانشگاه علوم پزشکی تهران در پیامی رحلت حضرت رسول اکرم محمد مصطفی (ص) و شهادت امامان حسن مجتبی (ع) و علی ابن موسی الرضا (ع) را تسلیت گفت.

تبریک معاون فرهنگی و دانشجویی دانشگاه به مناسبت انتصاب معاونان نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری ستاد وزارت بهداشت

دکتر مهدی ابراهیمی معاون فرهنگی و دانشجویی دانشگاه علوم پزشکی تهران در پیامی انتصاب حجت الاسلام سید محمد هاشمی به سمت معاون تبلیغ و ارتباطات، حجت الاسلام علی اصغر رکوفیان به سمت معاون گروه های معارف و تحقیقات علم و دین و رضا رخسایی به سمت معاون رصد و برنامه ریزی، جعفر سلیمانی مسئول دفتر هماهنگی و امور اجرایی در نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری ستاد وزارت بهداشت را تبریک گفت.