لیست اخبار صفحه :108
تامز لایف: «روز جهانی بهداشت حرفه ای و ایمنی» از نگاه مسئولان و کارشناسان معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی تهران

«زمان رو به اتمام است، هم اکنون از ایمن و سالم بودن محیط کار خود در شرایط تغییرات اقلیمی اطمینان حاصل کنید.» این شعار 2024 روز جهانی بهداشت حرفه ای و ایمنی است؛ روزی برای تقدیر از تلاشگرانی که رسالت سنگین حفظ سلامت شاغلین را بر دوش می کشند. در زیر مجموعه معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی تهران صنایع بزرگ و کوچک زیادی قرار دارند که تعداد آن از مجموع مراکز صنعتی برخی استان ها هم بیشتر است و فعالیت های آن به گونه ای است که سلامت کل جامعه را تحت تاثیر قرار می دهد. در برنامه تامز لایف مسئولان و کارشناسان بهداشت حرفه ای معاونت دانشگاه علوم پزشکی تهران از وظایف و شیرینی های کار کردن در این حرفه گفتند.

دکتر قناعتی: پاسخگویی مدیران در هر سطحی باعث ارتقای سازمان خواهد شد
ارتباط مستقیم رئیس دانشگاه علوم پزشکی تهران با مردم در سامانه بازرسی سامد

دکتر قناعتی: پاسخگویی مدیران در هر سطحی باعث ارتقای سازمان خواهد شد

رئیس دانشگاه علوم پزشکی تهران سه شنبه 11 اردیبهشت 1403 از ساعت 9 تا 11 در سامانه سامد بازرسی استانداری تهران از طریق شماره 111 به طور مستقیم پاسخگوی مردم بود.

دکتر قناعتی: وظیفه ما تزریق امید در مجموعه است و این مهم با مثبت اندیشی حاصل می شود

رئیس دانشگاه علوم پزشکی تهران در مراسم افتتاح بخش رادیوتراپی و طب تسکینی انستیتوکانسر، اتاق عمل سرپایی و بخش گوارش و کبد کلان بیمارستان هوشمند حضرت مهدی (عج) گفت: وظیفه ما تزریق امید در مجموعه است و این مهم با مثبت اندیشی حاصل می شود.

دکتر قناعتی: یکی از اقدامات مهم در عرصه آموزش بازنگری کوریکولوم های آموزشی و به روز رسانی آنها متناسب با نیاز جامعه است
نشست هیئت رئیسه دانشگاه علوم پزشکی تهران

رئیس دانشگاه علوم پزشکی تهران در نشست هیئت رئیسه پس از بررسی پروژه پیشنهادی ایجاد دانشکده دندانپزشکی دانشگاه سبطین شعبه بین الملل دانشگاه علوم پزشکی تهران در کربلای معلی در قالب بیمارستان دندانپزشکی، گفت: یکی از اقدامات مهم در عرصه آموزش بازنگری کوریکولوم های آموزشی و به روز رسانی آنها متناسب با نیاز جامعه است.

تامز لایف: گرامیداشت روز ملی منابع انسانی در دانشگاه علوم پزشکی تهران

این برنامه از تامزلایف به گرامیداشت روز ملی منابع انسانی در دانشگاه علوم پزشکی تهران اختصاص دارد. به این منظور مراسم جشنی با حضور دکتر حسین قناعتی رئیس دانشگاه علوم پزشکی تهران و دکتر رامین رحیم نیا معاون توسعه مدیریت و برنامه ریزی، برای حدود 450 نفر از همکاران واحدهای ستادی و محیطی در فضای شاد و صمیمی موزه تاریخ علوم پزشکی کشور برگزار شد.

برپایی میز سلامت مرکز بهداشت جنوب تهران درد بستان دخترانه حلما و آموزش سلامت نوجوانی در مدارس سپیده کاشانی و مجتهدی

واحد سلامت نوجوانان، جوانان و مدارس با هماهنگی واحد آموزش سلامت و آموزش‌وپرورش منطقه 17 میز سلامت را در دبستان دخترانه حلما و آموزش سلامت نوجوانی در مدارس سپیده کاشانی و مجتهدی برپا کرد.