ارتقای رتبه علمی 23 عضو هیئت علمی در نشست هیئت ممیزه دانشگاه علوم پزشکی تهران

در دویست و شصت و هفتمین جلسه هیئت ممیزه دانشگاه علوم پزشکی تهران، پرونده 27 عضو هیئت علمی بررسی و پس از رای گیری الکترونیکی مخفی، ارتقای مرتبه علمی 23 عضو هیئت علمی مورد تایید قرار گرفت و به تصویب رسید.

تامزQ&A: ریسک‌سنجی سرطان پستان، راه شناسایی افراد پرخطر

در قسمت دوم برنامه تامز Q&A ویژه سرطان پستان، دکتر صدف علیپور، جراح سرطان پستان دانشگاه علوم پزشکی تهران و دکتر مسیح بهار، متخصص ژنتیک پزشکی، عوامل خطر ابتلا به سرطان پستان و اهمیت مشاوره ژنتیک برای افراد پرخطر را بررسی کردند. در این برنامه، دکتر مسیح بهار با تاکید بر اهمیت شناخت عوامل خطر، بیان کرد: ما افرادی را که نگران ابتلا به سرطان پستان هستند و می‌خواهند بدانند آیا جزو گروه پرخطر هستند یا خیر، وارد فرایندی به نام ریسک‌سنجی می‌کنیم. این فرایند مبتنی بر پرسش و پاسخ است و طی آن اطلاعات کاملی نیز جمع‌آوری می‌شود.

انتصاب 3 عضو دانشگاه علوم پزشکی تهران به عنوان رئیس و اعضای شورای راهبردی شبکه تحقیقات و فناوری بیماری های ویروسی

معاونت تحقیقات و فناوری وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی، اعضای شورای راهبردی شبکه تحقیقات و فناوری بیماری های ویروسی را منصوب کرد. براین اساس دکتر سید محمد جزایری استاد دانشکده بهداشت به عنوان رئیس شبکه و دکتر محمدرضا صالحی متخصص عفونی و رئیس دانشکده پزشکی و بابک شهباز دانشجویی ویروس شناسی دانشکده بهداشت از دانشگاه علوم پزشکی تهران به عنوان اعضای شبکه منصوب شدند.

گرامی داشت روز دارو ساز در شبکه بهداشت ری

در مراسمی به مناسبت روز داروز ساز و بزرگداشت حکیم زکزیای رازی، با حضور دکتر مصطفی امینی، مدیر و دکتر آرمان مدرس معاون شبکه بهداشت و درمان شهرستان ری از داروسازان و کارکنان واحدهای دارویی و غذا و دارو شبکه بهداشت تجلیل شد.