لیست اخبار صفحه :112
از روانشناسان و مشاوران اداره مشاوره و سلامت روان معاونت فرهنگی و دانشجویی تجلیل شد
به مناسبت روز مشاور و روانشناس

به همت معاونت فرهنگی و دانشجویی دانشگاه علوم پزشکی تهران به مناسبت روز روانشناس و مشاور، مراسم گرامیداشت کارشناسان مرکز مشاوره و راهنمایی برگزار شد.

مهندس فرشاد میرزایی: امیدوارم با توکل به خداوند و همکاری همه کارکنان گامی جلوتر از سال قبل برای پیشبرد بهتر فعالیت ها برداریم

مدیریت امور دانشجویی معاونت فرهنگی و دانشجویی، اولین جلسه داخلی در سال 1403 را با ادارات تغذیه، رفاه، ایاب و ذهاب، صدور کارت و کتابخانه های دانشجویی دانشگاه علوم پزشکی تهران برگزار کرد.

تامز لرن: اولین آزمون متمرکز کارورزی «دوره تکمیلی کمک پرستاری در دانشگاه علوم پزشکی تهران»

دانشگاه علوم پزشکی تهران در راستای ارتقای سطح دانش و مهارت کمک بهیاران شاغل در دانشگاه، اولین آزمون متمرکز کارورزی «دوره تکمیلی کمک پرستاریزشکی تهران» را برای نخستین‌بار در سطح ملی در دانشکده پزشکی برگزار کرد.

برگزاری نخستین کنگره بین‌المللی بیماری های نوروماسکولار در دانشگاه سبطین، شعبه بین‌الملل دانشگاه علوم پزشکی تهران در کربلای معلی

نخستین کنگره بین‌المللی بیماریهای نوروماسکولار، شنبه و یکشنبه 8 و 9 اردیبهشت 1403(۲۷ و ۲۸ آپریل ۲۰۲۴) در دانشگاه سبطین، شعبه بین‌الملل دانشگاه علوم پزشکی تهران در کربلا برگزار شد. در این کنگره، دکتر مهدی شفیعی ثابت، معاون علمی دانشگاه سبطین، پروفسور شهریار نفیسی از ایران، پروفسور نشینو از ژاپن، پروفسور آندونی از فرانسه، پروفسور اوماپاتی از سنگاپورو پروفسور هادی مانجی از بریتانیا سخنرانی داشتند. این کنگره با هدف شروع فعالیت های آموزشی، درمانی، و پژوهشی، در دو سطح پیش‌بالینی و بالینی، در حوزه بیماریهای نوروماسکولار تحت نظارت معاونت علمی دانشگاه سبطین، برگزار شد. مدعوین برنامه‌های خود را در اجرای این پروژه بزرگ ارائه کردند.