لیست اخبار صفحه :116
 دکتر قناعتی: هدف گذاری دانشگاه علوم پزشکی تهران تبدیل شدن به قطب علمی هوش مصنوعی در منطقه است
دومین نشست ستاد راهبری نقشه راه هوش مصنوعی در سلامت

رئیس دانشگاه علوم پزشکی تهران در نشست ستاد راهبری نقشه راه هوش مصنوعی در سلامت گفت: هدف گذاری دانشگاه علوم پزشکی تهران تبدیل شدن به قطب علمی هوش مصنوعی در منطقه است.

مراسم تقدیر از برگزیدگان هفدهمین جشنواره  آموزشی شهید مطهری  دانشگاه علوم پزشکی تهران برگزار می‌شود

مراسم تقدیر از برگزیدگان هفدهمین جشنواره آموزشی شهید مطهری دانشگاه علوم پزشکی تهران برگزار می‌شود

مراسم تقدیر از برگزیدگان هفدهمین جشنواره آموزشی شهید مطهری چهار‌شنبه 19 اردیبهشت ماه 1403 از ساعت 8:00 تا 13:30 در سالن دارالفنون واقع در طبقه نهم ستاد مرکزی دانشگاه برگزار می شود.

مراسم تشییع پیکر دکتر سمیرا آل سعید، معاون بین الملل مجتمع بیمارستانی امیراعلم

مراسم تشییع پیکر دکتر سمیرا آل سعید، معاون بین الملل مجتمع بیمارستانی امیراعلم و دانشیار و هیئت علمی گروه داخلی و فوق تخصص روماتولوژی دانشگاه علوم پزشکی تهران با حضور دکتر حسین قناعتی رئیس دانشگاه، مسئولان و خانواده آن مرحومه شنبه 8 اردیبهشت 1403 در مجتمع بیمارستانی امیراعلم برگزار شد.

برگزاری جشنواره همراهان سلامت و هنر در مرکز طبی کودکان دانشگاه علوم پزشکی تهران

جشنواره همراهان سلامت و هنر با حضور دکتر رضا شروین بدو رئیس بیمارستان مرکز طبی کودکان، دکتر نیما رضایی استاد ایمنی شناسی پزشکی و جمعی از هنرمندان و پیشکسوتان عرصه ورزشی در 6 اردیبهشت 1403 در مرکز طبی کودکان دانشگاه علوم پزشکی تهران برگزار شد.

تامز تک: نقشه برداری مغز گامی نوین در تشخیص و درمان ضایعات مغزی

دانشگاه علوم پزشکی تهران در حال حاضر به عنوان قطب پیشرو در زمینه نقشه برداری مغز در منطقه شناخته می‌شود. به طوری که، بیماران از کشورهای همسایه برای انجام این تصویربرداری به ایران مراجعه می‌کنند و از تخصص و دانش متخصصان دانشگاه بهره‌مند می‌شوند. در این برنامه از تامز تک، دکتر محمدعلی عقابیان، استاد برجسته فیزیک و مهندسی پزشکی دانشگاه علوم پزشکی تهران، فرایند شگفت‌انگیز نقشه برداری مغز را توضیح می دهد و می گوید: کیفیت تصویربرداری پزشکی، نقش اساسی در تشخیص دقیق بیماری‌ها دارد. در ضایعات مغزی نیز، با استفاده از دستگاه‌ پیشرفته‌ای نظیر fMRI برای تصویربرداری از مغز، با تحریک بخش‌های مختلف حین تصویربرداری، فعالیت هر ناحیه به طور مجزا بررسی و با محاسبات پیچیده، تصویر دقیق و قابل تفسیری از عملکرد مغز در اختیار متخصصان قرار می گیرد. وی این روش را (Presearch recall planning) یا «نقشه برداری قبل از عمل جراحی» بیان کرد و با تاکید بر اهمیت شناخت دقیق بخش‌های فعال مغز در حین این فرآیند گفت: نقشه برداری مغز، پیش از عمل جراحی، تصویر جامعی از فعالیت‌های مغزی بیمار ارائه می‌دهد.