برگزاری رویداد علم و فناوری و خلاقیت ( بایوتلنت) در دانشگاه علوم پزشکی تهران

رویداد علم و فناوری و خلاقیت Stem Cell Bio Talent با حضور دکتر امیرعلی حمیدیه، استاد دانشگاه علوم پزشکی تهران و رئیس مرکز نوآوری سلول های بنیادی و پزشکی بازساختی، در 5 اردیبهشت 1403 در سالن آمفی تئاتر ستاد مرکزی دانشگاه علوم پزشکی تهران برگزار شد. رویداد بایوتلنت مسابقه علمی در زمینه فناوری های نوین و علوم زیستی است که در صدد است فرصتی را فراهم آورد تا صاحبان ایده های نو ، دستاوردهای پژوهشی و فناورانه خود را مطرح کنند و ضمنتوانمندسازس جوانان خلاق و کارآفرین، به تامین مالی و اتصال سرمایه گذاران و سرمایه پذیان کمک کند.

تامز لایف: گفت و گو با رئیس گروه آموزش و ارتقاء سلامت معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی تهران  درباره سلامت خانواده و فرهنگ سلامت
روز پنجم هفته سلامت

تامز لایف: گفت و گو با رئیس گروه آموزش و ارتقاء سلامت معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی تهران درباره سلامت خانواده و فرهنگ سلامت

روز پنجم هفته سلامت به نام سلامت خانواده و فرهنگ سلامت نام گذاری شده است. دکتر نجمه الملوک امینی رئیس گروه آموزش و ارتقاء سلامت معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی تهران گفت: برای تقویت فرهنگ سلامت باید سواد سلامت خود را افزایش دهیم. دانشگاه علوم پزشکی تهران در این زمینه، کوشیده است تا با استفاده از برنامه های شبکه های اجتماعی در زمینه سلامت، فرهنگ و سواد سلامت را بالا ببرد. در این برنامه ها سواد سلامت و اطلاعات مبتنی بر شواهد و معتبر، به صورت ساده برای خانواده ها طراحی شده است.

بازدید معاون دبیر ستاد ملی جوانی جمعیت نهاد ریاست جمهوری در راستای اجرای قانون جوانی جمعیت از مرکز خدمات جامع سلامت چهاردانگه شهرستان اسلامشهر

معاون دبیر ستاد ملی جوانی جمعیت نهاد ریاست جمهوری به همراه کارشناس جوانی جمعیت وزارت بهداشت و درمان در راستای اجرای قانون جوانی جمعیت از مرکز خدمات جامع سلامت چهاردانگه شهرستان اسلامشهر بازدید کردند.

نشست صمیمانه کارشناسان شبکه بهداشت و درمان اسلامشهر با معاونت اداره ورزش و جوانان شهرستان در راستای برنامه های آموزش سلامت و جوانی جمعیت

کارشناسان واحد آموزش و ارتقای سلامت و برنامه جوانی جمعیت شبکه بهداشت و درمان اسلامشهر با حضور در دفتر معاون اداره ورزش و جوانان شهرستان، در خصوص برنامه های واحد آموزش و جوانی جمعیت در طی سال با گروه های هدف در دسترس این اداره صحبت شد.