دومین همایش پیاده روی جامعه ورزشی دانشگاه علوم پزشکی تهران برگزار شد

مدیریت تربیت بدنی دانشگاه علوم پزشکی تهران دومین همایش پیاده روی جامعه ورزشی دانشگاه را با هدف افزایش نشاط و تحرک در بین دانشجویان، کارکنان و اعضای هیئت علمی از مقابل ساختمان مرکزی دانشگاه (بلوار کشاورز، نبش خیابان قدس) به مقصد دانشکده پزشکی دانشگاه علوم پزشکی تهران برگزار شد. در این برنامه شرکت کنندگان پس از پیاده روی، زیر نظر مربی آمادگی جسمانی حرکات ورزشی و نرمش صبحگاهی انجام دادند.

اهدای گلدان به مناسبت شعار روز سوم هفته سلامت «سلامت خانواده و سلامت زمین» در مرکز بهداشت جنوب تهران

واحد بهداشت محیط مرکز بهداشت جنوب تهران با همکاری خانه مشارکت مردمی منطقه 11 به مناسبت شعار روز سوم هفته سلامت سلامت خانواده و سلامت زمینبه واحدهای ستادی گلدان هدیه کردند.

تامز لایف: گفت و گو با دکتر سهیلا پناهی درباره سلامت خانواده و سلامت روانی اجتماعی
روز چهارم هفته سلامت

روز چهارم هفته سلامت به نام سلامت خانواده و سلامت روانی اجتماعی نام گذاری شده است. سهیلا پناهی، کارشناس مسئول گروه سلامت روان معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی تهران گفت: خانواده سالم، می تواند بستر مناسبی را برای ارتقا، بالندگی و سلامت روان اعضای آن فراهم کند. هر چقدر روی تقویت بنیان خانواده کار شود، افراد زمینه آسیب های اجتماعی شان کمتر می شود و بزهکاری، سوء مصرف مواد، طلاق و خیلی از آسیب های اجتماعی کاهش پیدا می کند. تقویت بنیان خانواده، یک عامل اساسی روی سلامت روان خانواده محسوب می شود.

دکتر ترابی: هدف از به‌کارگیری هوش مصنوعی، تسهیل امور و دستیابی به موفقیت‌های بیشتر در حوزه روابط عمومی است
نشست هم اندیشی مدیر روابط عمومی با کارشناسان سینا رسانه

دکتر ترابی، مدیر روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران، در نشست با کارشناسان سینا رسانه، بر اهمیت استفاده از ابزارهای هوش مصنوعی در راستای پیشرفت و ارتقا فعالیت های این حوزه تاکید کرد و گفت: هدف نهایی ما از به‌کارگیری هوش مصنوعی، تسهیل امور و دستیابی به موفقیت‌های بیشتر در حوزه روابط عمومی است.

برپایی ایستگاه سلامت به مناسبت هفته ملی سلامت با همکاری دانشگاه آزاد در شهرستان اسلامشهر

شبکه بهداشت و درمان اسلامشهر با همکاری دانشگاه آزاد واحد اسلامشهر به مناسبت هفته ملی سلامت، ایستگاه اطلاع‌رسانی، مشاوره تغذیه، سلامت روان و غربالگری فشار خون در محل دانشگاه آزاد برپا کرد.

دکتر قناعتی: بیمارستان بهارلو ستاره درخشان دانشگاه علوم پزشکی تهران است
جلسه هیئت رئیسه بیمارستان بهارلو با حضور رئیس دانشگاه

دکتر قناعتی: بیمارستان بهارلو ستاره درخشان دانشگاه علوم پزشکی تهران است

دکتر قناعتی در بازدید از بیمارستان بهارلو و در جلسه هیئت رئیسه این بیمارستان گفت: بیمارستان بهارلو با امکانات محدود، شانه به شانه بیمارستانهای درجه یک خدمات با کیفیتی را ارائه می دهد و ستاره درخشان دانشگاه علوم پزشکی تهران است.

اهدای گلدان به مناسبت شعار روز سوم هفته سلامت  سلامت خانواده و سلامت زمین» در مرکز بهداشت جنوب تهران

اهدای گلدان به مناسبت شعار روز سوم هفته سلامت سلامت خانواده و سلامت زمین» در مرکز بهداشت جنوب تهران