لیست اخبار صفحه :123
معاون فرهنگی و دانشجویی دانشگاه علوم پزشکی تهران: سپاه و ارتش جمهوری اسلامی ایران مظهر اقتدار و صلابت ایران است

دکتر مهدی ابراهیمی معاون فرهنگی و دانشجویی دانشگاه علوم پزشکی تهران در پیامی روز ارتش جمهوری اسلامی ایران و روز تاسیس سپاه پاسداران انقلاب اسلامی، غرورآفرینان مکتب و اندیشه امام حسین (ع) را تبریک گفت.

تامز لایف: سلامت خانواده از آموزش و پرورش تا آموزش عالی
روز دوم هفته سلامت

تامز لایف: سلامت خانواده از آموزش و پرورش تا آموزش عالی

روز دوم هفته سلامت به نام سلامت خانواده از آموزش و پرورش تا آموزش عالی نام گذاری شده است. تمام هدف والدین و معلمان این است که کودکان طوری به بزرگسالی قدم بگذارند که در آینده، بتوانند نقش خود را ایفا بکنند که اگر دچار تعارض یا مشکلات فردی، خانوادگی یا اجتماعی شدند، بتوانند با مهارت با آن ها مقابله کنند. نهاد آموزش و پرورش از اهمیت بالایی برخوردار است زیرا اگر یک مدرسه محیط آموزش و پرورش خوب داشته باشد، یک اجتماع سالم خواهیم داشت. وزارت بهداشت در تعامل با آموزش و پرورش برنامه هایی را طراحی کرده است از جمله، معاینه کودکان در مقطع ابتدایی، مهارت های آموزش و زندگی، آموزش نوجوانان در زمینه بلوغ و...

دکتر قناعتی: مرکز طبی کودکان تحول بزرگی در ارایه خدمات ایجاد کرده است
افتتاح مرکز سلامت جنین و توسعه بخش CICU بیمارستان مرکز طبی کودکان

دکتر قناعتی: مرکز طبی کودکان تحول بزرگی در ارایه خدمات ایجاد کرده است

رئیس دانشگاه در حاشیه مراسم افتتاحیه مرکز سلامت جنین و توسعه و گسترش بخش CICU مرکز طبی کودکان آن را تحول بزرگی در افزایش کمیت و کیفیت ارایه خدمات دانست و گفت: کارهایی که در این بخش در زمینه درمان بیماران صورت گرفته غیر قابل قیمت گذاری است.

تامز استوری: خاطره دکتر سید محمود فرزان استاد پیشکسوت ارتوپدی دانشگاه علوم پزشکی تهران
دوست داشتن بیماران

این برنامه از تامز استوری به خاطر دکتر سید محمود فرزان استاد پیشکسوت ارتوپدی دانشگاه علوم پزشکی تهران اختصاص دارد که در آن در خاطره ای بهترین کار را دوست داشتن مردم و برای پزشکان، دوست داشتن بیماران می داند.

تامز لایف: معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی تهران برنامه های هفته سلامت را معرفی کرد

در این برنامه از تامز لایف دکتر علیرضا اولیائی منش، معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی تهران با اشاره به شعار هفته سلامت «سلامت من، حق من» برنامه های هفته ملی سلامت (1 تا 7 اردیبهشت ماه 1403) را معرفی کرد.

برگزاری جلسه کمیته برون بخشی هفته ملی سلامت در شهرستان اسلامشهر

واحد آموزش و ارتقای سلامت شبکه بهدشات و درمان اسلامشهر با توجه به در پیش رو داشتن هفته ملی سلامت با شعار " سلامت خانواده با مردمی سازی سلامت " جلسه برون بخشی با حضور نمایندگانی از سازمان های بین بخشی با محوریت اجرای برنامه های حوزه سلامت با مشارکت این سازمان ها برگزار کرد.