دکتر قناعتی: بیمارستان سینا در رسیدگی به بیماران عملکرد بسیار خوبی دارد
نشست رئیس دانشگاه علوم پزشکی تهران با روسای بخش های بیمارستان سینا

دکتر قناعتی: بیمارستان سینا در رسیدگی به بیماران عملکرد بسیار خوبی دارد

رئیس دانشگاه علوم پزشکی تهران با حضور در بیمارستان سینا و گفتگو با رئیس این مرکز و روسای بخش ها، عملکرد بیمارستان سینا را در پاسخگویی به بیماران و تعیین تکلیف بیماران اورژانسی مثبت ارزیابی کرد و گفت: سرعت تعیین تکلیف بیمار در اورژانس های بیمارستان های دانشگاه علوم پزشکی تهران باوجود همه محدودیت ها، زیاد و قابل توجه است.

پیام دارالفنون (TUMS TALK) دانشگاه علوم پزشکی تهران: بررسی جایگاه آموزش و پرورش طبهای سنتی و مکمل در جهان
مجموعه سخنرانی های پیام داالفنون (تامز تاک) با موضوع طب سنتی

در سری سخنرانی های پیام دارالفنون دکتر محمدحسین آیتی، دانشیار دانشکده طب ایرانی دانشگاه علوم پزشکی تهران با بیان اینکه طب مکمل و سنتی گروهی از اعمال و محصولاتی است که بخشی از طب رایج نیستند گفت: آمارها نشان می دهد که استفاده مردم جهان از طب های سنتی و مکمل رو به افزایش است. به همین روی انتخاب مردم برای سیاست گذاران حوزه سلامت نیز باید محترم شمره شود.

تامز رس: نخستین دانشجوی کارشناسی‌ارشد رشته پرستاری اورژانس دانش‌آموخته شد

در راستای تاکید سازمان بهداشت جهانی بر تربیت افراد متخصص در زمینه رسیدگی به موارد اورژانسی، دانشگاه علوم پزشکی تهران شاهد گام مهمی در این زمینه بود. رشته پرستاری اورژانس در سال 1400 در این دانشگاه راه‌اندازی شد و «جبار ویسی» به عنوان اولین دانشجوی کارشناسی‌ارشد این رشته، با همکاری استاد مشاور علمی دکتر زهرا عباسی دولت آبادی توانست با موفقیت از پایان‌نامه خود با موضوع «بررسی تأثیر برنامه توانمندسازی امدادرسانی بر مهارت‌های کولبران در مواجه با حوادث شغلی» دفاع کند. دکتر مرجان دلخوش، عضو هیئت علمی گروه پرستاری اورژانس دانشکده پرستاری و مامایی دانشگاه، در این خصوص گفت: رشته پرستاری اورژانس با هدف تربیت پرستارانی متخصص در زمینه ارائه مراقبت‌های فوری و حیاتی به بیماران اورژانسی راه‌اندازی شده است. این پرستاران نقش کلیدی در نجات جان بیماران و ارتقای کیفیت مراقبت‌های اورژانس ایفا می‌کنند. در این برنامه جزئیات بیشتری از نقش دانش آموختگان رشته پرستاری اورژانس و اقدامات جبار ویسی در زمینه آموزش کولبران را خواهید دید.

تامز پلاس: رویکرد بیمارستان سینا؛ ارائه خدمات با کیفیت پزشکی در تراز بین المللی با تکیه بر سال‌ها تجربه
گردشگری سلامت در دانشگاه علوم پزشکی تهران

مرکز آموزشی، پژوهشی و درمانی سینا به عنوان نخستین بیمارستان نوین ایران با بیش از یکصدوپنجاه سال ارائه خدمات تخصصی و فوق تخصصی پزشکی، یکی از مراکز درمانی مجموعه عظیم دانشگاه علوم پزشکی تهران است که در حال انجام فعالیت های گوناگون پزشکی در حیطه های متنوع؛ و مرکزی مطمئن و مقرون به صرفه برای میزبانی از بیماران خارجی و همراهان آنان در مرکز شهر تهران است. این بیمارستان اگر چه گذشته دوری دارد اما بیمارستانی برای آینده است. آینده ای که در آن رنج بیماری به شیرینی زندگی و امید تبدیل می شود.