برگزاری مسابقه خلاصه نویسی و تهیه پادکست از کتاب «دختران به عفاف روی می آورند»

دبیرخانه رفتار و پوشش حرفه ای مدیریت امور فرهنگی و اجتماعی، کتاب «دختران به عفاف روی می آورند» را ویژه مسابقه خلاصه نویسی و تهیه پادکست به دانشکده های دانشگاه علوم پزشکی تهران ارسال کرد.

دکتر مهدی ابراهیمی: برنامه های متنوع، نوآورانه و مستمر فرهنگی، ورزشی و رفاهی با نظرسنجی و همکاری دانشگاهیان باید اجرا شود
نشست شورای فرهنگی و دانشجویی دانشگاه علوم پزشکی تهران

دکتر مهدی ابراهیمی معاون فرهنگی و دانشجویی دانشگاه علوم پزشکی تهران در جلسه شورای مدیران این معاونت گفت: با نظرسنجی و همکاری دانشجویان، کارکنان و استادان دانشگاه باید در سال جاری با وجود محدودیت ها برنامه های متنوع، نوآورانه و مستمری در حوزه های فرهنگی، ورزشی، رفاهی و ... برگزار کنیم تا شاهد رشد و اعتلای بیشتر فرهنگی در دانشگاه علوم پزشکی تهران باشیم.

دکتر قناعتی: دانشگاه علوم پزشکی تهران در رتبه بندی سایمگو  با صعود درخشان در رتبه اول کشور و پنجم خاورمیانه قرار دارد
نشست خبری تبیین دستاوردها، پیشرفت‌ها و سیر صعودی رتبه علمی

دکتر قناعتی: دانشگاه علوم پزشکی تهران در رتبه بندی سایمگو با صعود درخشان در رتبه اول کشور و پنجم خاورمیانه قرار دارد

رئیس دانشگاه علوم پزشکی تهران، در نشست خبری تبیین دستاوردها، پیشرفت‌ها و سیر صعودی رتبه علمی دانشگاه علوم پزشکی تهران گفت: در رتبه بندی سال ۲۰۲۴ سایمگو، دانشگاه علوم پزشکی تهران رتبه اول را در بین همه دانشگاه‌های کشور به دست آورد که این رتبه در جهان 452 و در خاورمیانه با یک پله صعود درخشان در جایگاه پنجم است.

فراخوان جذب نیروی مراقب سلامت

دانشگاه علوم پزشکی تهران در نظر دارد در منطقه جغرافیایی تحت پوشش اقدام به جذب مراقبین و مامای سلامت خانواده کند.

ارائه خدمات غربالگری نوزادان در ایام تعطیل نوروز

به همت گروه بیماری‌های غیر واگیر معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی تهران و با هماهنگی تمام گروه‌های همکار در سطح این معاونت بستر انجام غربالگری نوزادان در حوزه تحت پوشش دانشگاه در ایام تعطیل نوروز فراهم شد.