پنجشنبه نیکوکاری قلب و عروق در شهرستان ری

با حضور کادر درمان و متخصص قلب و عروق مرکز قلب تهران، 50 مراجعه کننده و بیمار در مرکز خدمات جامع سلامت ولی آباد شهرستان ری ویزیت، درمان یا به مرکز قلب تهران ارجاع شدند.

از هوش مصنوعی تا قطب‌های رسانه‌ای
نشست برنامه ریزی برای قطب های رسانه ای با کارشناسان روابط عمومی معاونت های دانشگاه

از هوش مصنوعی تا قطب‌های رسانه‌ای

مدیر روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران در نشست برنامه ریزی برای قطب های رسانه ای برای مدیریت شهرت و نفوذ علمی با کارشناسان روابط عمومی معاونت های دانشگاه گفت: دانشگاه علوم پزشکی تهران با هدف تقویت هویت مجازی خود و حضور فعال‌تر در عرصه ملی و جهانی، در حال توسعه برنامه های ویژه به این منظور است و استفاده از هوش مصنوعی این فرآیند را سرعت می بخشد.

تامز AI : هوش مصنوعی کارآمد در توسعه منابع انسانی و موفقیت سازمان

دکتر ماشاءاله ترابی، مدیر روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران، در برنامه تامز AI سطوح مختلف استفاده از هوش مصنوعی را تشریح کرد. در این برنامه، دکتر ترابی با استناد به گفته‌های مدیرعاملOpenAI، پنج سطح کلیدی در کاربرد هوش مصنوعی را معرفی کرد. این پنج سطح شامل «چت‌بات‌ها»، «استدلال‌گرها»، «خودکارسازی فرایندها»، «خلاقیت» و «سازمان‌ها» است. دکتر ترابی بر اهمیت استفاده از هوش مصنوعی در توسعه منابع انسانی تاکید کرد و آن را به‌عنوان یکی از کلیدهای موفقیت سازمان‌ در آینده دانست. این سخنرانی در حاشیه گردهمایی مدیران و کارشناسان منابع انسانی در نشست تخصصی کاربردهای هوش مصنوعی در توسعه منابع انسانی در سالن همایش های صدا وسیما انجام شده است.

آیین اختتامیه نخستین دوره تکمیلی کمک پرستاران دانشگاه علوم پزشکی تهران

نخستین دوره تکمیلی کمک پرستاری به منظور افزایش توانمندی های علمی و مهارتی 293 کمک پرستار حائز شرایط از تابستان سال 1402 تا بهار 1403 برگزار و در آیین اختتامیه آن در 7 شهریور 1403، از برگزیدگان این دوره قدردانی شد.

دکتر ترابی: فعالیت اساتید دانشگاه علوم پزشکی تهران در بخش علمی شبکه اجتماعی ایکس؛ باعث افزایش دیده شدن دستاوردهای علمی دانشگاه می شود
نشست مدیر روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران با کارشناسان بیمارستان های دانشگاه

مدیر روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران، در نشست با کارشناسان روابط عمومی بیمارستان ها گفت: فعالیت اساتید دانشگاه علوم پزشکی تهران در بخش علمی شبکه اجتماعی ایکس؛ باعث افزایش دیده شدن دستاوردهای علمی دانشگاه می شود.

دکتر ترابی: دانشگاه علوم پزشکی تهران در پی افزایش دیده شدن جهانی از مسیر فعال سازی اساتید در شبکه‌های اجتماعی است
نشست مدیر روابط عمومی دانشگاه با کارشناسان روابط عمومی دانشکده ها

مدیر روابط عمومی دانشگاه در نشست با کارشناسان روابط عمومی دانشکده های دانشگاه گفت: دانشگاه علوم پزشکی تهران در پی افزایش دیده شدن جهانی از مسیر فعال سازی اساتید در شبکه‌های اجتماعی است.

دکتر قناعتی: راه اندازی کلینیک دندانپزشکی کارکنان دانشگاه علوم پزشکی تهران گام مهمی در ارتقای رضایت و سلامت دهان و دندان کارکنان و خانواده های آنهاست
بازدید رئیس دانشگاه علوم پزشکی تهران از کلینیک در حال تاسیس دندانپزشکی کارکنان دانشگاه

رئیس دانشگاه علوم پزشکی تهران، سه شنبه 6 شهریور 1403 از کلینیک در حال تاسیس دندانپزشکی کارکنان دانشگاه بازدید کرد و گفت: این مرکز در آینده نزدیک آماده خدمت رسانی به همکاران خواهد بود. راه اندازی این مرکز گام مهمی در ارتقای رضایت و سلامت دهان و دندان کارکنان و خانواده های آنهاست.