لیست اخبار صفحه :145
 پیام دارالفنون (TUMS TALK) دانشگاه علوم پزشکی تهران: نقش و اهمیت سیستم شنوایی در رشد کودکان
مجموعه سخنرانی های پیام داالفنون (تامز تاک) با موضوع توانبخشی

دکتر اکرم فراهانی عضو هیئت علمی گروه شنوایی شناسی دانشگاه علوم پزشکی تهران در سخنرانی خود در برنامه پیام دارالفنون با بیان اینکه در سنین پایین تعامل بین کودک و محیط اطراف از طریق تجربه های حسی مانند حس شنوایی ایجاد می شود گفت: رشد مهارت های شنوایی و رشد زبان و گفتار متأثر از عملکرد قوی سیستم شنوایی است. وی با اشاره به اینکه سیستم شنوایی انسان با شناخت ارتباط مستقیمی دارد گفت: زمانی که به صحبت های دیگران گوش می دهیم یا با دیگران صحبت می کنیم شناخت هم پیشرفت می کند. همچنین شنوایی کلید یادگیری زبان گفتاری است و برای رشد شناختی کودکان مهم است.

حمایت قاطع بسیج جامعه پزشکی از رئیس دانشگاه علوم پزشکی تهران؛ گرفتار حاشیه‌سازی عده‌ای قلیل نخواهیم شد
خبرگزاری تسنیم:

بسیج جامعه پزشکی دانشگاه علوم پزشکی تهران در بیانیه‌ای ضمن اعلام حمایت قاطع از ریاست این دانشگاه اعلام کرد که گرفتار حاشیه سازی عده‌ای قلیل که دانشگاه را جولانگاه منافع شخصی و گروهی خود نموده‌اند، نخواهد شد.

ارتقای رتبه علمی 24 عضو هیئت علمی دانشگاه علوم پزشکی تهران در نشست هیئت ممیزه

در دویست و شصت و پنجمین جلسه هیئت ممیزه دانشگاه علوم پزشکی تهران، پرونده 25 عضو هیئت علمی بررسی و پس از رای گیری الکترونیکی مخفی، ارتقای مرتبه علمی 24 عضو هیئت علمی مورد تایید قرار گرفت و به تصویب رسید.

تامز بست 20: به کارگیری هوش مصنوعی در ماموگرافی بومی غربالگری سرطان پستان

فناوری هوش مصنوعی بومی در ماموگرافی غربالگری سرطان پستان با همکاری مشترک محققان دانشگاه علوم پزشکی تهران و دانشگاه صنعتی شریف به بار نشست و در کنگره رادیولوژی اروپا مورد توجه قرار گرفت. این فناوری در حال حاضر در بخش رادیولوژی انستیتو کنسر مجتمع بیمارستانی امام خمینی(ره) در حال استفاده است. این طرح با حمایت ها و راهنمایی استاد دکتر قناعتی رئیس دانشگاه و دکتر گیتی به سرانجام رسیده است. با این موفقیت کشور ما به جمع معدود کشورهای دارای فناوری هوش مصنوعی در تصویربرداری پزشکی و غربالگری سرطان ها در سطح جهان پیوسته است.

تامز رس 59: تاکید خیر سلامت دانشگاه علوم پزشکی تهران بر توسعه خیر موثر

مقداد رستم خانی، خیر سلامت دانشگاه علوم پزشکی تهران با اشاره به تامین تجهیزات در مراکز بهداشتی در خیریه کارساز گفت: کار خیر را وسیع ببینیم، مردم هر کاری بتوانند در زمینه های مختلف و حتی غیر مالی برای هم نوع خود انجام می دهند.

تامز تاپ 13: اختراع دستگاه تخصصی دندان پزشکی MHN در دانشگاه علوم پزشکی تهران و صادرات آن به 200 کشور

دکتر محمدحسین نکوفر عضو هیئت علمی دانشگاه علوم پزشکی تهران و مخترع دستگاه تخصصی دندان پزشکی MHN سه کاربرد این دستگاه را معرفی کرد: این دستگاه قادر به شناسایی دهانه کانال های دندانی بسته شده است. دستگاه MHN اتاق مغز دندان را شناسایی می کند. همچنین این دستگاه درصورتی که مایعی به داخل کانال نشت کرده باشد با برقراری مدار الکتریکی می تواند مایع را شناسایی کند و درمان ریشه صورت بگیرد. توضیح اینکه دستگاه تخصصی MHN در کشور چین به تولید انبوه رسیده و به 200 کشور صادر شده است.