تامز لایف 54: مراسم روز درختکاری  در بیمارستان فوق تخصصی کودکان بهرامی

تامز لایف 54: مراسم روز درختکاری در بیمارستان فوق تخصصی کودکان بهرامی

همزمان با هفته ملی منابع طبیعی و روز درختکاری برای قدردانی و گرامیداشت یاد استادان و مشاهیر بیمارستان بهرامی، یک اصله نهال به نام مرحوم استاد دکتر فخرالدین قوامی و یک اصله نهال به نام استاد ولی الله محرابی در محوطه بیمارستان کاشته شد.

تامز رس 55: همایش مردمی همگرایی در علوم غدد و متابولیسم دانشگاه علوم پزشکی تهران

مرکز تحقیقات غدد و متابولیسم و پژوهشگاه علوم غدد و متابولیسم دانشگاه علوم پزشکی تهران با همکاری انجمن سواد سلامت در علوم غدد و اداره سلامت شهرداری همایش مردمی همگرایی در علوم غدد و متابولیسم را سه شنبه 15 اسفند 1402 در سالن امفی تئاتر ستاد مرکزی دانشگاه برگزار کردند. دکتر باقر لاریجانی رئیس مرکز تحقیقات غدد و متابولیسم و استاد ممتاز دانشگاه علوم پزشکی تهران با بیان اینکه شیوع بیماری های غیر واگیر مانند دیابت در ایران رو به افزایش است گفت: چند میلیون نفر در کشور ما دیابت دارند یا زمینه ایجاد این بیماری را دارند. وی با اشاره به اینکه آموزش های همایش مردمی همگرایی در علوم غدد و متابولیسم می تواند خود مراقبتی بیماران را بیشتر کند که سبب بهبود کنترل دیابت خواهد شد.

تامز لرن 17: نشست های هماهنگی برگزاری تامزتاک کاربردهای هوش مصنوعی در علوم پزشکی

پیش از برگزاری برنامه تامزتاک هوش مصنوعی، نشست های هماهنگی برگزار شد تا مقدمات این امر مهم فراهم شود. در برنامه تامز لرن دو مسئول عضو این نشست ها درباره اقدامات انجام شده توضیح دادند. دکتر محبوبه مافی نژاد مدیر مرکز مطالعات توسعه و آموزش دانشگاه علوم پزشکی تهران گفت: یکی از بحث های روز که همه دانشگاه های معتبر جهان و کشور به آن اقبال ویژه ای دارند، بحث های هوش مصنوعی است. دکتر علی علیزاده عضو هیئت علمی گروه سلامت الکترونیک دانشکده پزشکی دانشگاه علوم پزشکی تهران گفت: با توجه به توسعه کاربردهای هوش مصنوعی در حوزه های مختلف و به ویژه در حوزه سلامت، تقریبا همه رشته ها و تخصص های دانشگاه، در فعالیت ها و تحقیقاتشان درحال پیگیری هوش مصنوعی هستند.

برگزاری ششمین جلسه پیامگزاران و مشاوران سلامت استان تهران دبیرخانه سلامت و امنیت غذایی دانشگاه علوم پزشکی تهران

دبیرخانه سلامت و امنیت غذایی دانشگاه علوم پزشکی تهران ششمین جلسه پیامگزاران و مشاوران سلامت استان تهران را با حضور معاون بهداشت، رئیس دبیرخانه سلامت و امنیت غذایی دانشگاه و شرکت 27 نماینده از ادارات و سازمان‌های استان(پیامگزاران سلامت) و کارشناس‌های دبیر خانه برگزار کرد.

دکتر ترابی: به روز بودن وب سایت واحدهای دانشگاه علوم پزشکی تهران در افزایش شاخص نظام رتبه بندی وبومتری مهم است
نشست بررسی میزان پیشرفت وب سایت های طرح یکپارچه سازی

مدیر روابط عمومی دانشگاه با اشاره به مزایای وب سایت جدید دانشگاه در حفظ امنیت، بهبود سئو و تولید محتوای استاندارد بر به روزرسانی وب سایت واحدهای دانشگاه تاکید کرد و گفت: به روز بودن وب سایت واحدهای دانشگاه علوم پزشکی تهران در افزایش شاخص نظام رتبه بندی وبومتری مهم است.

تامز لرن 19: تحولات هوش مصنوعی در دنیای امروزی

هوش مصنوعی به عنوان یکی از تحولات نوین در دنیای امروز، در حال دگرگونی بسیاری از حوزه‌ها، از جمله آموزش، پژوهش و درمان در علوم پزشکی است. ظهور مدل‌های زبانی بزرگی مانند ChatGPT، دریچه‌ای نو به سوی امکانات و کاربردهای هوش مصنوعی در این حوزه‌ها گشوده است. رایج‌ترین سخت‌افزار هوش مصنوعی، کارت گرافیک H100 شرکت ان ودیا است که هر یک قیمتی معادل یک BMW سری دو 2024 دارد. با توسعه‌ هوش مصنوعی، تقاضا برای کارت‌های گرافیک افزایش یافته است. به طوری که تمامی سفارشات شرکت ان ودیا تا سال 2025 تکمیل شده است. از فرصت‌های هوش مصنوعی در حوزه آموزش شامل شخصی‌سازی آموزش و ارائه ی محتوای آموزشی متناسب با نیازهای هر دانشجواست ارائه بازخورد فوری به دانشجویان در مورد عملکردشان و ایجاد محیط‌های شبیه‌سازی شده برای آموزش مهارت‌های عملی است. دانشگاه علوم پزشکی تهران به مناسبت ضبط برنامه تامز تاک هوش مصنوعی در کلیپی تحولات هوش مصنوعی در دنیای امروزی را به نمایش درآورد.

بازدید رئیس دانشگاه و معاون بهداشت از غرفه نخستین همایش بین المللی پوشش همگانی سلامت با برنامه سلامت خانواده و نظام ارجاع

رئیس دانشگاه علوم پزشکی تهران، معاون بهداشت و همراهان در حاشیه نخستین همایش بین المللی پوشش همگانی سلامت با برنامه سلامت خانواده و نظام ارجاع از غرفه شبیه‌سازی خانه بهداشت دانشگاه علوم پزشکی تهران، غرفه بهبود تغذیه جامعه، غرفه سلامت روان و سایر غرفه‌ها بازدید کردند.