لیست اخبار صفحه :153
برگزاری کمیته دانشگاهی وکارگاه آموزشی ارائه برنامه عملیاتی بیماری‌های منتقله از ناقلین در معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی تهران

کمیته دانشگاهی و کارگاه آموزشی ارائه برنامه عملیاتی بیماری‌های منتقله از ناقلین (بیماری‌های منتقله از پشه آئدس و مالاریا) و مراقبت حشره‌شناسی دانشگاه‌های علوم پزشکی استان تهران برگزار شد.

تامز جی سی (مراقبت سلامت) 30: معرفی بخش پت اسکن بیمارستان سینا

دستگاه پت اسکن در بیمارستان سینا نیز که در تشخیص و درمان بیماری های سرطان کاربردهای زیادی دارد، تاسیس شد. از خصوصیت این دستگاه، میتوان علت و تشخیص برخی سرطان ها،مشخص کردن عمق سرطان، تصویربرداری درزمان کمتر،و کاهش میزان پرتوگیری با حفظ کیفیت تصاویر اشاره کرد.