تامز لرن: برگزاری کارگاه تخصصی فن بیان و سخنوری در دانشگاه علوم پزشکی تهران

به همت مدیریت توسعه سازمان و سرمایه انسانی و گروه آموزش ضمن خدمت دانشگاه علوم پزشکی تهران، کارگاه تخصصی با موضوع فن بیان و سخنوری برگزار شد. دکتر علی مظفر، مدرس این کارگاه، با تاکید بر اهمیت این مهارت‌ها برای افرادی که با ارباب رجوع در ارتباط هستند، بیان کرد: تسلط بر فن بیان و سخنوری، نه تنها برای مسئولان و مقامات، بلکه برای همه کارمندان نیز امری ضروری است و می‌تواند نقش مهمی در موفقیت شغلی و بهبود روابط بین‌فردی ایفا کند. سپیده مسعود، رئیس گروه آموزش کارکنان دانشگاه علوم پزشکی تهران، نیز در این خصوص گفت: هدف اصلی برگزاری این دوره، ارتقای سطح مهارت‌های ارتباطی کارکنان و ایجاد یک محیط کاری حرفه‌ای‌تر و پویاتر است. ما امیدواریم با برگزاری چنین کارگاه‌هایی، توانمندسازی کارکنان در حوزه‌های مختلف ارتباطی، رفتار اداری و سازمانی به طور مستمر ادامه پید ا کند. وی افزود: در صورت موفقیت‌آمیز بودن این مدل آموزشی، برنامه‌ریزی‌ گسترده‌تری برای برگزاری دوره‌های مشابه در آینده خواهیم داشت.

فراخوان مدیر روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران برای فعال شدن اساتید در فضای مجازی؛ اساتید به شبکه‌های اجتماعی بیایند
نشست مدیر روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران با کارشناسان مراکز تحقیقات

مدیر روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران با بیان اهمیت فعال‌سازی حساب‌های کاربری اعضای هیئت علمی در شبکه‌های اجتماعی گفت: اساتید به شبکه‌های اجتماعی بیایند.

پیام تبریک معاون غذا و دارو به مناسبت روز داروساز

دکتر سید اسمعیل سادات ابراهیمی معاون غذا و دارو دانشگاه علومپزشکی تهران پنجم شهریور ۱۴۰۳  فرارسیدن ولادت دانشمند شهیر محمدابن زکریای رازی و روز داروساز را به همه داروسازان ایران به ویژه همکاران معاونت غذا و دارو تبریک گفت.

انتصاب دکتر خسرو صادق نیت به سمت مشاور وزیر و سرپرست حوزه وزارتی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی

دکتر محمدرضا ظفرقندی، وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی در حکمی دکتر خسرو صادق نیت، عضو هیئت علمی دانشگاه علوم پزشکی تهران و رئیس بیمارستان کودکان حکیم را به سمت مشاور وزیر و سرپرست حوزه وزارتی منصوب کرد.

تامزQ&A: بررسی گروه های پرخطر  ابتلا به سرطان پستان در گفت وگوی تخصصی دکتر صدف علیپور و دکتر مسیح بهار

تامزQ&A: بررسی گروه های پرخطر ابتلا به سرطان پستان در گفت وگوی تخصصی دکتر صدف علیپور و دکتر مسیح بهار

در این برنامه از تامز Q&A دکتر صدف علیپور، جراح سرطان پستان دانشگاه علوم پزشکی تهران، با دکتر مسیح بهار، متخصص ژنتیک پزشکی، ابعاد مختلف بیماری سرطان پستان را بررسی کردند. این پرسش و پاسخ با تمرکز بر گروه‌های پرخطر ابتلا به این بیماری صورت گرفت. دکتر مسیح بهار با تعریف گروه پرخطر، توضیح داد پر خطر به افرادی اطلاق می شود که نسبت به افراد معمولی جامعه، احتمال بیشتری برای ابتلا به سرطان پستان دارند.

پیام تبریک معاون فرهنگی و دانشجویی دانشگاه علوم پزشکی تهران به مناسبت هفته دولت و روز کارمند

دکتر مهدی ابراهیمی معاون فرهنگی و دانشجویی دانشگاه، در پیامی فرا رسیدن هفته دولت و روز کارمند را به خانواده بزرگ دانشگاه علوم پزشکی تهران به ویژه کارکنان دانشگاه تبریک گفت.