دکتر مهدی ابراهیمی در پیامی درگذشت همکار مدیریت سراهای دانشجویی را تسلیت گفت

در پی درگذشت ناگهانی مرحوم حسین معماریان از همکاران مدیریت سراهای دانشجویی، معاون فرهنگی و دانشجویی دانشگاه علوم پزشکی تهران این ضایعه دردناک را به خانواده ایشان و کارکنان معاونت تسلیت گفت.

دکتر قناعتی: در تمام حوزه های علوم پزشکی پیشرفت کرده ایم و از آخرین فناوری روز جهان بهره مند هستیم
حضور خانواده بزرگ دانشگاه علوم پزشکی تهران در راهپیمایی باشکوه 22 بهمن

دکتر قناعتی در حاشیه حضور خانواده بزرگ دانشگاه علوم پزشکی تهران در راهپیمایی باشکوه 22 بهمن گفت: پس از انقلاب در تمام حوزه های علوم پزشکی پیشرفت کردیم و از آخرین فناوری روز جهان بهره مند هستیم.

حضور با شکوه خانواده بزرگ دانشگاه علوم پزشکی تهران در راهپیمایی 22 بهمن 1402

دکتر حسین قناعتی رئیس دانشگاه و اعضای هیئت رئیسه همراه با خانواده بزرگ دانشگاه علوم پزشکی تهران در راهپیمایی 22 بهمن 1402 شرکت کردند. دانشگاه علوم پزشکی تهران با برپایی 20 غرفه به شرکت کنندگان در راهپیمایی خدمات سلامت ارائه کرد.