لیست اخبار صفحه :198
انتشار کتاب «فعالیت بدنی و پاندمی ها، درس هایی از کووید ۱۹» مرکز تحقیقات پزشکی ورزشی دانشگاه علوم پزشکی تهران در نشریه اشپرینگر

محققان مرکز تحقیقات پزشکی ورزشی دانشگاه علوم پزشکی تهران موفق به تالیف کتاب “فعالیت بدنی و پاندمی ها، درس هایی از کووید ۱۹” شده اند که این کتاب در نشریه اشپرینگر منتشر شده است.

دکتر قناعتی: مصرف لبنیات برای سلامت جسمی و بهره هوشی انسان لازم است
نشست خبری دومین پویش سلامت با عنوان «تغذیه سالم»

دکتر قناعتی: مصرف لبنیات برای سلامت جسمی و بهره هوشی انسان لازم است

دکتر قناعتی رئیس دانشگاه علوم پزشکی تهران، در نشست خبری دومین پویش سلامت، تاکید کرد مصرف روزانه 250 گرم لبنیات و 5 گرم نمک ید دار تصفیه شده از بروز بسیاری از بیماری ها پیشگیری می کند و مصرف لبنیات برای سلامت جسمی و بهره هوشی انسان لازم است.

تامز لایف 43: معرفی امکانات واحد رفاهی دانشگاه علوم پزشکی تهران در مشهد مقدس

واحد رفاهی دانشگاه علوم پزشکی تهران در شهرهای مختلف دارای امکانات اقامتی برای کارکنان است یکی از واحدهای اقامتی در شهر مشهد، قرار دارد. این مجموعه در خیابان امام رضا 58 واقع شده و 25 واحد دارد که ظرفیت اتاق ها بین 4 تا 5 نفر است. در تامز لایف 43 ( سبک زندگی در دانشگاه علوم پزشکی تهران ) امکانات این مجموعه را به نمایش در آوردیم.