لیست اخبار صفحه :208
تامز نیوز: مراسم نکوداشت و تجلیل از استادان پیشکسوت گروه آموزشی بیماری های داخلی مجتمع بیمارستانی امام خمینی(ره) برگزار شد

در برنامه تامز نیوز مراسم نکوداشت و تجلیل از استادان پیشکسوت گروه آموزشی بیماری های داخلی مجتمع بیمارستانی امام خمینی(ره) به تصویر کشیده شده است.

تامز ویو 3: چشم انداز تجربه های برتر دانشگاه علوم پزشکی تهران

برنامه تامز ویو با هدف معرفی تجارب موفق در مجموعه دانشگاه علوم پزشکی تهران تولید و به منظور تقویت حس هبستگی و به کارگیری این تجارب، در موقعیت های مشابه در سینا رسانه منتشر می شود. نخستین تجربه انجام عمل جراحی مغز در حالت بیداری است. این جراحی با مجرب ترین تیم جراحی، بیهوشی، تصویر برداری و نقشه برداری مغز، نورو مونیتورینگ، و مونیتورینگ عصب - شناختی (neuro cognitive) و با استفاده از دستگاه های پیشرفته انجام می شود. ازدیگر تجارب موفق دانشگاه علوم پزشکی تهران همکاری با بنیاد بیماری های CF ایران است که منجر به افزایش طول عمر بیماران CF به عنوان شایع ترین بیماری ارثی مغلوب جهان شده است. یکی دیگراز تجربه های موفق متخصصان دانشگاه علوم پزشکی تهران بازسازی ضایعات ناشی از تومورها و ترومای ناحیه فک و صورت با پروتزهای شخصی ساز است. این دستاورد حاصل همکاری مشترک جراحان فک و صورت و مهندسان پزشکی است که از سال 1398 تاکنون برای نخستین بار در ایران و خاورمیانه درحال انجام است. با تولید پروتزهای جمجمه و فک و صورت در شرکت دانش بنیان داناول دانشگاه علوم پزشکی تهران تاکنون 200 جراحی موفق صورت گرفته است.

چالش دانشگاه علوم پزشکی تهران با افزایش ظرفیت پذیرش دانشجو
رئیس دانشگاه علوم پزشکی تهران در گفت و گو با ایرنا توضیح داد

چالش دانشگاه علوم پزشکی تهران با افزایش ظرفیت پذیرش دانشجو

رئیس دانشگاه علوم پزشکی تهران در گفت و گو با خبرگزاری جمهوری اسلامی ایران گفت: ظرفیت پذیرش دانشجوی پزشکی در این دانشگاه حداکثر ۳۰۰ نفر است که اکنون ۸۴ درصد بیش از ظرفیت در حال تحصیل هستند که این امر موجب شده فضا و صندلی کافی در کلاس‌های درس برای دانشجویان وجود نداشته باشد.

پیام تبریک معاون توسعه مدیریت و برنامه‌ریزی منابع دانشگاه به مناسبت میلاد با سعادت مولود کعبه مولی الموحدین ، امیرالمومنین امام علی (ع)
۱۳ رجب سالروز تولد با سعادت امام علی(ع) و روز پدر بر همه پدران زحمتکش این سرزمین مبارک باد

دکتر رامین رحیم نیا، معاون توسعه مدیریت و برنامه‌ریزی منابع دانشگاه علوم پزشکی تهران در پیامی سالروز میلاد امام علی (ع) آغازگر اشاعه عدالت و مردانگی و معرف والاترین الگوی شهامت و دیانت،را محضر امام عصر و الزمان، امام الانس و الجان حجت ابن الحسن العسکری حضرت مهدی عجل الله تعالی فرج الشریف و تمام عاشقان حضرت و خانواده بزرگ دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی و درمانی تهران تبریک و تهنیت گفت.

در کمیته فرهنگی و اطلاع‌رسانی ایثارگران در مورد برنامه‌های اردوی رابطین ایثارگران و مراسم روز جانباز بحث و تبادل نظر شد

در کمیته فرهنگی و اطلاع‌رسانی ایثارگران در مورد اردوی مشهد مقدس برای رابطین ایثارگر واحدها و اعضای کمیته‌های شش‌گانه دفتر امور ایثارگران برگزاری مراسم تجلیل از جانبازان در ۲۴ بهمن به مناسبت روز جانباز بحث و تبادل نظر شد.