لیست اخبار صفحه :212
تامز تاپ 11: درمان کلافه عروقی مغزی  (AVM) به روش گامانایف در دانشگاه علوم پزشکی تهران برای نخستین بار در کشور

تامز تاپ 11: درمان کلافه عروقی مغزی (AVM) به روش گامانایف در دانشگاه علوم پزشکی تهران برای نخستین بار در کشور

درمان کلافه عروقی مغزی (AVM) با روش گامانایف برای نخستین بار در مجتمع بیمارستانی یاس دانشگاه علوم پزشکی تهران انجام شد. دکتر آرش جعفریه رئیس مجتمع بیمارستانی یاس با اشاره به روند پیشرفت بیمارستان یاس، درباره این موفقیت توضیح داد و گفت: اولین بیمار را پذیرش و با همکاری متخصصان نورواینترونشن، رادیوترا‌پی و جراحی اعصاب تحت آنژیوگرافی مغزی و سپس رادیوسرجری با استفاده از دستگاه گامانایف قرار دادیم. گزارش این موفقیت را در برنامه تامز تاپ ببینید.

سی و سومین جلسه هئیت رئیسه مجتمع بیمارستانی امام خمینی (ره) در سال ۱۴۰۲

در نشست این هفته هئیت رئیسه مجتمع بیمارستانی امام خمینی (ره)، گزارش ارزیابی عملکرد پزشکان در شش ماهه اول سال 1402 بررسی شد. به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران مجتمع بیمارستانی امام خمینی(ره)، سی و سومین نشست اعضای هئیت رئیسه این مرکز دوشنبه دوم بهمن ۱۴۰۲ با حضور رئیس مجتمع، معاونان درمان، پشتیبانی، امور دانشگاهی و سایر اعضا در سالن شورای ریاست برگزار شد.

پیام تبریک معاون فرهنگی و دانشجویی در پی انتصاب سرپرست مرکز بودجه و پایش عملکرد وزارت بهداشت

دکتر مهدی ابراهیمی معاون فرهنگی و دانشجویی دانشگاه علوم پزشکی تهران در پیامی انتصاب دکتر سیدحسام سیدین را به سمت سرپرست مرکز بودجه و پایش عملکرد وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی تبریک گفت.

مدیر توسعه سازمان و سرمایه انسانی دانشگاه از همکاری و کار تیمی منسجم مصاحبه عمومی و اختصاصی داوطلبان آزمون استخدام پیمانی مهرماه 1402 خبر داد

علیرضا عرب یارمحمدی، مصاحبه عمومی و اختصاصی داوطلبان آزمون استخدام پیمانی مهر‌ماه 1402 را با توجه به ابلاغیه وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی کار بزرگ و منحصر به فردی در سطح دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی و درمانی تهران دانست.