لیست اخبار صفحه :224
اطلاعیه شماره 9- اعلام زمان و مکان مصاحبه عمومی و اختصاصی داوطلبان آزمون استخدام پیمانی مهر ماه 1402

به اطلاع پذیرفته شدگان سه برابر ظرفیت مرحله اول آزمون استخدام پیمانی مهر ماه 1402 می رساند، با توجه به شروع روند برگزاری مصاحبه از روز شنبه 23 دی 1402 لازم است داوطلبین موارد زیر را به دقت مطالعه و رعایت کنند.

تامز لرن 13: کارگاه آموزشی سرآمدی اعضای هیئت علمی دانشگاه براساس معماری برند دانشگاهی و فردی

مهارتکده دارالفنون با همکاری سینا رسانه دانشگاه علوم پزشکی تهران و دفتر مطالعات و توسعه آموزش دانشکده علوم پیراپزشکی، اولین کارگاه آموزشی سرآمدی اعضای هیئت علمی دانشگاه براساس معماری برند دانشگاهی و فردی را برگزار کردند. این کارگاه، به منظور آشنایی بیشتر اعضای هیئت علمی با ابعاد برنامه های دانشگاه در حوزه اطلاع رسانی و معرفی ارزش ها و فعالیت های اعضای هیئت علمی برگزار شد. در این برنامه از تامز لرن دکتر ماشاءاله ترابی مدیر روابط عمومی به عنوان مدرس و شرکت کنندگان درباره اهمیت برگزاری کارگاه سخن می گویند.

بازدید دبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی از دستاوردهای دانشگاه علوم پزشکی تهران

حجت الاسلام و المسلمین عبدالحسین خسروپناه دبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی روز شنبه 23 دی 1402 با همراهی دکتر حسین قناعتی، رئیس دانشگاه علوم پزشکی تهران از دستاوردهای «پژوهشکده فناوری‌ها و تجهیزات پیشرفته پزشکی» و «مرکز رشد فراورده های دارویی» دانشگاه دیدن کرد.