لیست اخبار صفحه :233
پروین سلیحی، همسر شهید دکتر مرتضی‌ لبافی‌نژاد از مبارزات سیاسی دوران انقلاب شهید سخن گفت
در آستانه چهل و هشتمین سالگرد شهادت دکتر مرتضی لبافی نژاد

پروین سلیحی همسر شهید، مرتضی جزو سه نفری بود که برای تخصص پزشکی نامش برای تحصیل در آمریکا قبول شد که بعد از مدتی به علت فعالیت‌های سیاسی و مبارزاتی از ادامه تحصیل در آمریکا منصرف شد. با اینکه در رشته چشم‌پزشکی قبول شد اما بعد از مدتی فهمید که چشم‌پزشکی چندان به نفع مبارزاتش نیست و به همین دلیل رشته تحصیلی خود را تغییر داد.

برگزاری جلسه آموزشی با عنوان مهارت های فرزند پروری برای اولیای دانش آموزان دبستان پسرانه شهید شهریاری شهرستان اسلامشهر

واحد سلامت روانی، اجتماعی و اعتیاد جلسه آموزشی با موضوع مهارت های فرزند پروری برای اولیای دانش آموزان دبستان پسرانه شهید شهریاری شهرستان اسلامشهر برگزار کرد.