لیست اخبار صفحه :25
بازدید معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی تهران از دورترین منطقه تحت پوشش دانشگاه علوم پزشکی تهران

دکتر علیرضا اولیائی منش، معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی تهران از مرکز خدمات جامع سلامت شبانه روزی حسن آباد فشافویه شهرستان ری و چند خانه بهداشت در دورترین منطقه تحت پوشش دانشگاه علوم پزشکی تهران بازدید کرد و گفت: بخش بهداشت ملجأ و پناه مردم محروم است و برآورده شدن نیازهای مردم باعث خوشحالی ماست.

دکتر ترابی: دانش‌آموزان، سفیران سلامت در فضای مجازی هستند
نشست هم اندیشی جشنواره رسانه و نوجوانی سالم

دکتر ترابی: دانش‌آموزان، سفیران سلامت در فضای مجازی هستند

مدیر روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران، در نشست هماهنگی و برنامه ریزی جشنواره رسانه و نوجوانی سالم و تدوین پروپزال بررسی میزان اثربخشی آن در گروه هدف دانش آموزان گفت: دانش‌آموزان، سفیران سلامت در فضای مجازی هستند.

دکتر ترابی : باید تمام فعالیت‌های مرتبط با حوزه علمی خاص در قالب قطب رسانه‌ای منسجم سازماندهی شود
نشست مدیر روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران با کارشناسان سینارسانه

دکتر ماشاءاله ترابی، مدیر روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران، از برنامه‌ای جامع برای ارتقای جایگاه دانشگاه در فضای مجازی خبر داد و گفت: باید تمام فعالیت‌های مرتبط با حوزه علمی خاص در قالب قطب رسانه‌ای منسجم سازماندهی شود.

بازپرداخت ودیعه مسکن، وام های دانشجویی و اجاره بهای سراهای دانشجویی از طریق نرم افزار کاربردی 724

مدیریت امور دانشجویی دانشگاه علوم پزشکی تهران اعلام کرد، دانشجویان می توانند برای بازپرداخت ودیعه مسکن (عادی، تکمیلی، نخبگان و ...)، وام های دانشجویی و بدهی اجاره بهای سراهای دانشجویی، از طریق نرم افزار کاربردی 724 اقدام کنند.