سلسله رویداد ذهن زیبا در خانه فرهنگ کوی دانشگاه علوم پزشکی تهران برگزار می شود
سه شنبه های هرهفته

سلسله رویداد ذهن زیبا در خانه فرهنگ کوی دانشگاه علوم پزشکی تهران برگزار می شود

سلسله رویدادهای «ذهن زیبا» سه‌شنبه های هر هفته، در قالب کارگاه‌های مجازی و آنلاین، ویژه دانشجویان و دستیاران ساکن خوابگاه ها و سراهای دانشجویی دانشگاه های علوم پزشکی برگزار می شود.

هم‌زمان با روز پژوهش، سومین سمپوزیوم پژوهشی دانشجویان بین‌الملل دانشگاه علوم پزشکی تهران برگزار شد

سومین سمپوزیوم پژوهشی دانشجویان بین‌الملل دانشگاه علوم پزشکی تهران به همت معاونت پژوهشی پردیس بین‌الملل دانشگاه و با همکاری معاونت بین‌الملل دانشگاه علوم پزشکی تهران برگزار شد.

دکتر قناعتی: استادان، دانشجویان جدید را طوری تربیت کنند که اخلاق، انسانیت و پاکی در آن ها نیز رشد کند
نشست رئیس دانشگاه با اعضای هیئت علمی گروه آموزشی زنان و زایمان

دکتر حسین قناعتی، رئیس دانشگاه علوم پزشکی تهران در نشست با اعضای هیئت علمی گروه آموزشی زنان و زایمان، گفت: اگر جنین از بدو تشکیل نطفه تا هزار روز بعد از آن از لحاظ تغذیه و سلامت به درستی مدیریت شود فقر در جهان ریشه کن خواهد شد.

تامز رس 36: خدمات رایگان پزشک خانواده دانشگاه علوم پزشکی تهران در شهر چهاردانگه اسلامشهر

از سال 1401 برنامه پزشک خانواده شهری در شهر چهاردانگه در شهرستان اسلامشهر اجرا شد. در این طرح پس معاینه اولیه، در صورت نیاز، پزشک بیمار را به یکی از بیمارستان های دانشگاه علوم پزشکی تهران ارجاع می دهد. هدف این طرح ارتقای سلامت مردم منطقه و به تبع آن کاهش بیماری است. همچنین تمامی خدمات به صورت رایگان به مراجعه کنندگان ارائه می شود.

تامز تک 9: دستگاه میکرو سی تی دانشگاه علوم پزشکی تهران در تراز جهانی

اسکنر میکرو سی‌تی پیش بالینی برای تصویربرداری از حیوانات کوچک، مطالعات دندانپزشکی و استخوان است. این دستگاه کاربرپسند برای مطالعات پیش بالینی به صورت کیفی و کمی استفاده می شود. دکتر حسین قدیری عضو هیئت علمی دانشگاه علوم پزشکی تهران (گروه فیزیک و مهندسی پزشکی) در این باره توضیح می دهد.