برگزاری جلسه هماهنگی جمع‌آوری و تحویل نمونه‌های غربالگری نوزادان به آزمایشگاه

کارشناس واحد پیشگیری و مبارزه با بیماری‌های غیر واگیر مرکز بهداشت جنوب تهران از برگزاری جلسه هماهنگی جمع‌آوری و تحویل نمونه‌های غربالگری نوزادان به آزمایشگاه‌های این مرکز، خبر داد.

تامز پلاس: بیمارستان فارابی دانشگاه علوم پزشکی تهران، چشم بینای خاورمیانه

بیمارستان فوق تخصصی فارابی دانشگاه علوم پزشکی تهران، اولین و بزرگترین بیمارستان فوق تخصصی چشم پزشکی در خاورمیانه است که قدمت آن به سال 1300یعنی بیش از یک قرن پیش برمی گردد. بسیاری از خدماتی که در گذشته برای درمان مشکلات چشمی و بینایی، بیماران را مجبور به اعزام به خارج از کشور میکرد، هم اکنون در این بیمارستان با بالاترین درصد بهبود و کیفیت بالا انجام میشود و حتی باعث جذب بیماران زیادی از خارج از کشور به ایران شده است. اورژانس بیمارستان فارابی به صورت شبانه روزی فعال بوده و بدون تعطیلی آماده پذیرش مصدومان چشمی است.

انتصاب مهندس علی نعلبران به عنوان سرپرست مدیریت حراست دانشگاه علوم پزشکی تهران
قدردانی سرپرست دانشگاه از رضا مومنی

انتصاب مهندس علی نعلبران به عنوان سرپرست مدیریت حراست دانشگاه علوم پزشکی تهران

دکتر سید رضا رئیس کرمی، سرپرست دانشگاه علوم پزشکی تهران در حکمی مهندس علی نعلبران را به عنوان سرپرست مدیریت حراست دانشگاه منصوب و در نامه ای از خدمات ارزشمند مدیر پیشین حراست قدردانی کرد.

دکتر ترابی: سئو و هوش مصنوعی؛ دو بال پرواز در فضای مجازی هستند
نشست دکتر ترابی با ادمین وب سایت معاونت ها

دکتر ترابی: سئو و هوش مصنوعی؛ دو بال پرواز در فضای مجازی هستند

مدیر روابط عمومی دانشگاه در نشست با ادمین‌ وب‌سایت معاونت ها گفت: سئو و هوش مصنوعی؛ دو بال پرواز در فضای مجازی هستند. به گفته دکتر ترابی، انتخاب کلمات کلیدی مناسب، تحلیل رقبا و استفاده از الگوریتم‌های هوشمند، نقش کلیدی در بهبود رتبه دانشگاه در وبومتری ایفا می‌کند. با بهره‌گیری از این فناوری‌ها، دانشگاه علوم پزشکی تهران امیدوار است به زودی به عنوان قطب رسانه ای علمی در حوزه پزشکی تبدیل شود.