لیست اخبار صفحه :337
بازدید رئیس و معاونین مجتمع از واحد مدارک و آمار پزشکی به مناسبت هفته جهانی فناوری اطلاعات سلامت

رئیس، معاونین درمان و پشتیبانی مجتمع بیمارستانی امام خمینی(ره)، در واحدهای مدارک پزشکی این مرکز حاضر شده و با اهدای گل این روز را به جمعی از کارکنان این واحد تبریک گفتند.

تامز رس 31: صدور مجوزهای پروانه ساخت محصولات بهداشتی در  مدیریت مواد غذایی، آرایشی و بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی تهران

تامز رس 31: صدور مجوزهای پروانه ساخت محصولات بهداشتی در مدیریت مواد غذایی، آرایشی و بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی تهران

معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی تهران، در زمینه صدور مجوزهای پروانه ساخت محصول بهداشتی در مناطق زیر نظر دانشگاه در استان تهران فعالیت می کند. همچنین در بخش رسیدگی به شکایات محصولات، معاونت غذا و داروی دانشگاه وارد عمل و درصورت نیاز کالا یا کارگاه توقیف می شود.