تامز جی سی 15: بخش بازتوانی قلبی و ریوی بیمارستان سینا

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران، درمانگاه پزشکی ورزشی بیمارستان سینا شامل بخش های طب سوزنی، ورزش درمانی و بازتوانی قلبی و ریوی است. در بخش ورزش درمانی با تجویز پزشک متخصص برای کمر درد، زانو درد و غیره ... خدمات ارائه می شود. در بخش بازتوانی قلبی و ریوی از زمانی که فرد در بیمارستان بستری است با آموزش انجام فعایت های بدنی آغاز و بعد از ترخیص با مراجعه به این بخش بین24 تا 36 جلسه ورزش درمانی برای بیمار در نظر گرفته می شود.

طراحی و ساخت بیو سنسور الکتروشیمیایی برای تشخیص عامل S100B در ترومای مغزی در ژورنال کلاب دکتر مهرآسا رحیمی برومند

ژورنال کلاب دکتر مهرآسا رحیمی برومند از گروه زیست مواد دارویی دانشکده داروسازی ۱۶ آبان ۱۴۰۲ به خلاصه‌ای از پروژه طراحی و ساخت بیو سنسور الکتروشیمیایی برای تشخیص بیومارکر s100B در ترومای اختصاص یافت.

پنجمین کمیته مدیریت خطر حوادث و بلایا در مجتمع بیمارستانی امام خمینی(ره)

در نشست آبان‌ماه کمیته مدیریت خطر حوادث و بلایا مجتمع بیمارستانی امام خمینی(ره)، ضمن پیگیری مصوبات پیشین، گزارشی درخصوص عملکرد کمیته مدیریت خطر، حوادث و بلایا در سال قبل، راه اندازی مخزن ذخیره آب در مواقع اضطراری در مجتمع و نکات مخاطره آمیز در مجتمع بیمارستانی امام خمینی (ره) ارائه شد.