لیست اخبار صفحه :355
بازدید مدیر فنی و نظارت بر طرح‌های عمرانی از پروژه‌های نیمه‌تمام دانشگاه علوم پزشکی تهران

مهندس بهزاد مکری مدیر دفتر فنی و نظارت بر طرح‌های عمرانی دانشگاه و تیم همراه از پروژه‌های درمانگاه ویژه کارکنان و کلینیک تخصصی دانشگاه علوم پزشکی تهران بازدید و از نزدیک در جریان روند پیشرفت پروژه‌ها قرار گرفت.

سمپوزیوم یک روزه بیماری کمبود آنزیم آمینودآمیناز (DADA2)در مرکز طبی کودکان
بررسی یکی از شایعترین بیماریهای اتواینفلمیتری کودکان

سمپوزیوم یک روزه بیماری کمبود آنزیم آمینودآمیناز (DADA2)در مرکز طبی کودکان

با همکاری گروه روماتولوژی کودکان دانشگاه علوم پزشکی تهران، انجمن نوروژنتیک کودکان و بیمارستان مرکز طبی کودکان، سمپوزیوم یک روزه کشوری کمبود آنزیم آمینودآمیناز (DADA2) به صورت حضوری و آنلاین همراه با امتیاز بازآموزی در بیمارستان مرکز طبی کودکان برگزار شد.

نشست دوره‌ای کارشناسان بهداشت حرفه‌ای، بهداشتیاران صنایع، رابطان ادارات روز چهارشنبه 10 آبان 1402 در سالن ستاد این مرکز برگزار شد

واحد بهداشت حرفه‌ای مرکز بهداشت جنوب تهران جلسه فصل پاییز کارشناسان بهداشت حرفه‌ای، بهداشت‌یاران صنایع و رابطان ادارات را برگزار کرد.

معاون بین‌الملل دانشگاه علوم پزشکی تهران با معاون بین‌الملل دانشگاه ووهان چین دیدار کرد

دکتر محمدحسین آیتی، معاون بین‌الملل دانشگاه علوم پزشکی تهران، با پروفسور تانگ کی ژو، معاون بین‌الملل دانشگاه ووهان (Wuhan university) چین و دیگر مسئولان این دانشگاه، دیدار و درباره توسعه همکاری‌های مشترک و بین‌المللی این دو دانشگاه گفت‌وگو کرد.

تامز لایف 33: حمایت از دانشجو با طرح استاد همیار در دانشگاه علوم پزشکی تهران

طرح استاد همیار دانشگاه علوم پزشکی تهران به دستور رئیس دانشگاه و با همکاری معاونت های آموزشی، فرهنگی و دانشجویی و نیز بسیج و دفتر نهاد مقام معظم رهبری دانشگاه برای حمایت از دانشجویان در زمینه های مختلف در حال اجرا است. جلسه هماهنگی این طرح با حضور مسئولان در سالن شورا برگزار شد.

دکتر مجتبی مجتهدزاده: چشم‌انداز طب نوین بهره‌گیری از ظرفیت‌های علوم دارویی در حوزه زیست مواد و نانوتکنولوژی به‌سوی طب صحت مدار و فردگرا است

استاد گروه داروسازی بالینی در ژورنال کلاب بر بهره‌گیری از ظرفیت‌های علوم دارویی در حوزه زیست مواد به‌منظور حرکت در مسیر صحت محوری تأکید کرد.

تامز کاپ 13:  مسابقات طناب کشی آقایان جشنواره ورزشی کارکنان دانشگاه علوم پزشکی تهران؛ جذاب و پرنشاط

تامز کاپ 13: مسابقات طناب کشی آقایان جشنواره ورزشی کارکنان دانشگاه علوم پزشکی تهران؛ جذاب و پرنشاط

مدیریت تربیت بدنی دانشگاه علوم پزشکی تهران به مناسبت هفته تربیت بدنی مسابقات طناب کشی آقایان را ویژه کارکنان، اعضای هیات علمی و بازنشستگان دانشگاه علوم پزشکی تهران برگزار کرد. در پایان این مسابقات تیم های دانشکده داروسازی الف، داروخانه 13 آبان شهری و تیم داروخانه 13آبان بیمارستانی به ترتیب اول تا سوم شدند. در برنامه تامز کاپ گزارشی از حواشی این مسابقات را می بینید.