برگزاری جلسه آموزشی ویژه کارشناسان برنامه غربالگری نوزادان در شهرستان اسلامشهر

واحد بیماری‌های غیر واگیر شبکه بهداشت و درمان اسلامشهر جلسه آموزشی در راستای بیماری‌های متابولیک و برنامه غربالگری نوزادان ویژه کارشناسان برنامه غربالگری نوزادان مراکز خدمات جامع سلامت برگزار کرد.

تامز آپ 15: نخستین کافه تجربه دانشگاه علوم پزشکی تهران برگزار شد

نخستین کافه تجربه دانشگاه علوم پزشکی تهران با محوریت «راهکارهای درآمدزایی» و «چگونگی مدیریت هزینه‌ها» برگزار شد. در این رویداد که با حضور دکتر رامین رحیم نیا معاون توسعه مدیریت و برنامه‌ریزی منابع انسانی دانشگاه و مدیران معاونت توسعه برگزار شد؛ دانش کاران از مراکز مختلف دانشگاه تجارب خود را شرح دادند و تجارب تأیید شده در حوزه مالی موردبحث و گفتگو اعضا قرار گرفت. به‌اشتراک‌گذاری تجارب و استفاده از دانش مراکز تابعه دانشگاه، مهم‌ترین هدف این رویداد بود؛ از سایر اهداف این نشست می‌توان به فرهنگ‌سازی مدیریت دانش و ارائه پیشنهادهای جدید در راستای اجرای بهتر تجربه اشاره کرد.

تامز کاپ 9: گفت و گو با دانشجوی دانشگاه علوم پزشکی تهران و رتبه اول پانزدهمین المپیاد دانشجویی علوم پزشکی کشور در رشته استعداد بالینی در بخش انفرادی

در پانزدهمین المپیاد دانشجویی علوم پزشکی کشور، دانشگاه علوم پزشکی موفق به کسب 10 مدال در بخش انفرادی و هفت مدال در بخش گروهی شد. ارسلان یزدچی دانشجوی رشته پزشکی عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران دارنده نشان طلا در بخش انفرادی و نشان نقره در بخش گروهی رشته استعداد بالینی از تجربه هایش در این المپیاد می گوید.

توزیع قرص ویتامین D بین بانوان شاغل در بیمارستان مرکز طبی کودکان
به مناسبت روز جهانی پوکی استخوان و هفته ملی سلامت زنان

توزیع قرص ویتامین D بین بانوان شاغل در بیمارستان مرکز طبی کودکان

با توجه به اهمیت مصرف ویتامین D در گروه‌های سنی خصوصا دوره میانسالی طبق دستورالعمل کشوری و نقش آن در افزایش سطح ایمنی بدن، قرص پرل ویتامین D برای بانوان شاغل در مرکز طبی کودکان توزیع شد.

مراسم تکریم و تجلیل به مناسبت بازنشستگی دو عضو هیات علمی مرکز طبی کودکان

مراسم بازنشستگی و قدردانی از زحمات و فعالیت‌های دکتر فاطمه فرهمند و دکتر مهرزاد مهدیزاده دو عضو هیات علمی مرکز طبی کودکان با حضور رئیس مرکز طبی کودکان، رئیس دانشکده پزشکی، اعضای هیات رئیسه و اعضای هیات علمی و آموزشی بیمارستان برگزار شد.

دکتر رامین رحیم نیا نمایش جلب مشارکت و همدلی خیرین را در سطح دانشگاه علوم پزشکی تهران بی‌نظیر دانست
بازدید معاون توسعه مدیریت و برنامه‌ریزی منابع دانشگاه از پروژه احداث مرکز پلی‌کلینیک سلامت روان بیمارستان روزبه

دکتر رامین رحیم نیا معاون توسعه مدیریت و برنامه‌ریزی منابع دانشگاه و تیم همراه از پروژه احداث مرکز پلی‌کلینیک سلامت روان بیمارستان روزبه و غرفه‌های «بازارچه خیریه همدلی 2» در حیاط بیمارستان روزبه دیدن کرد.