لیست اخبار صفحه :382
تامز لایف 29: دانشجو و پژوهشگر دانشکده داروسازی دانشگاه علوم پزشکی تهران: داشتن روحیه پرسشگری مهم‌ترین عامل موفقیت در حوزه تحقیق و پژوهش است

سیدصادق موسوی قهفری دانشجوی سال سوم دکترای داروسازی و پژوهشگر حوزه دارو با بیان اینکه اساتید دانشگاه علوم پزشکی تهرام علاوه بر آموزش به دانشجویان مشتاق در زمینه پژوهش کمک می‌کنند تا مسیر درست را انتخاب کنند گفت: داشتن روحیه پرسشگری مهم‌ترین عامل موفقیت در حوزه تحقیق و پژوهش است و من در دانشکده داروسازی سعی کردم در زمینه پژوهش فعال باشم و بتوانم ایده پژوهشی خود را به تولید محصول در صنعت برسانم. وی با اشاره به اینکه زندگی دانشجویی همواره با دغدغه‌های مرتبط با حوزه دانشگاه است تصریح کرد: داشتن یک برنامه مشخص برای شروع و پایان هر روز کمک می‌کند تا برای رسیدن به اهداف خود متمرکزتر باشم. موسوی تأکید کرد: همه ما باید قدر توانمندی‌هایمان را بدانیم تا بتوانیم تغییرات مثبتی را ایجاد کنیم. موسوی افزود: در دانشکده داروسازی دانشگاه علوم پزشکی تهران سعی کردم در زمینه پژوهش فعال باشم و بتوانم ایده پژوهشی خود را به تولید محصول در صنعت برسانم.

تامز برند: معرفی دانشجوی دکترای دانشکده بهداشت دانشگاه علوم پزشکی تهران و برنده جایزه ارگونومیست سال  2023 انگلیس

تامز برند: معرفی دانشجوی دکترای دانشکده بهداشت دانشگاه علوم پزشکی تهران و برنده جایزه ارگونومیست سال 2023 انگلیس

پیام خانلری بانیارانی، پس از کسب رتبه 1 در کنکور سراسری به عنوان دانشجوی دکترای ارگونومی به دانشگاه علوم پزشکی تهران راه یافت و توانست برنده جایزه ارگونومیست سال 2023 انستیتو ارگونومی و عوامل انسانی انگلیس شود. از موفقیت های دیگر او در حوزه پژوهش می توان به کسب دیپلم افتخار در المپیاد حیطه مدیریت نظام سلامت و برگزیده جشنواره توسعه دانشجویی اشاره کرد. وی با بیان اینکه هدف علم ارگونومی رفاه افراد و بهبود عملکرد است؛ تکنولوژی را مداخله گر در زندگی می داند از این رو به سه اصل مهم در سبک زندگی شامل خواب کافی و با کیفیت، تغذیه سالم و فعالیت فیزیکی تاکید دارد. خانلری، شبکه اجتماعی لینکدین را به عنوان شبکه ای موثر در پیشرفت حرفه معرفی می کند و معتقد است هر مکانی پوشش خاص خود را دارد و در محیطهای آموزشی نیز پوشش حرفه ای باید رعایت شود.

دکتر قناعتی: نقش آموزش و تغییر سبک زندگی در مصرف بی رویه دارو موثر است
کمیته تجویز و مصرف منطقی دارو

دکتر قناعتی: نقش آموزش و تغییر سبک زندگی در مصرف بی رویه دارو موثر است

رئیس دانشگاه علوم پزشکی تهران با اشاره به سرانه بالای مصرف دارو در کشور، آموزش مصرف دارو با نگاه جامع نگر و تغییر سبک زندگی را در سلامت جامعه و مصرف بی رویه دارو موثر خواند.

برگزاری «بازارچه همدلی 2 » در بیمارستان روزبه دانشگاه علوم پزشکی تهران
در راستای ترویج فرهنگ نیکوکاری و فعالیت‌های انسان‌دوستانه

برگزاری «بازارچه همدلی 2 » در بیمارستان روزبه دانشگاه علوم پزشکی تهران

مدیریت سازمان‌های مردم‌نهاد خیرین سلامت دانشگاه علوم پزشکی تهران «بازارچه همدلی 2 نقاشی و دست آفریده های بیماران اعصاب و روان » را برگزار می کند.

ژورنال کلاب زهره پوراحمدی دانشجوی دکتری تخصصی دانشکده علوم تغذیه و رژیم شناسی دانشگاه علوم پزشکی تهران

جلسه ژورنال کلاب زهره پوراحمدی دانشجوی دکتری تخصصی با موضوع :مطالعه مقطعی در خصوص تاثیر همه گیری کووید 19 بر رفتار و مصرف غذا، دوشنبه 24 مهر 1402 با حضور استادان و دانشجویان به صورت حضوری در سالن شورا برگزار شد.

فراخوان جذب عضو هیئت علمی جدید به صورت تعهد خدمت در گروه علوم و صنایع غذایی دانشکده علوم تغذیه و رژیم شناسی دانشگاه علوم پزشکی تهران

گروه علوم و صنایع غذایی دانشکده علوم تغذیه و رژیم شناسی دانشگاه علوم پزشکی تهران در نظر دارد دو نفر عضو هیئت علمی جدید با مدرک دکترای علوم و صنایع غذایی( کنترل کیفی و بهداشتی) به صورت تعهد خدمت جذب نماید.