لیست اخبار صفحه :386
برگزاری جلسه آموزشی با عنوان خودمراقبتی و تاثیر آن بر سلامت روان در مدرسه مشکات در شهرستان اسلامشهر

واحد سلامت روانی، اجتماعی و اعتیاد شبکه بهداشت و درمان اسلامشهر به مناسبت هفته سلامت روان سال 1402 جلسه آموزشی با عنوان خودمراقبتی و تاثیر آن بر سلامت روان با حضور دانش اموزان مدرسه شاهد مشکات مقطع راهنمایی برگزار کرد.

دکتر قناعتی: حضور جامعه سلامت در این اجتماع تاکید بر توقف خشونت و امن ماندن بیمارستان هاست
اجتماع بزرگ جامعه سلامت در حمایت از غزه

دکتر قناعتی در حاشیه اجتماع جامعه پزشکی، پرستاری و کادر درمان دانشگاه علوم پزشکی تهران، در میدان فلسطین ضمن محکوم کردن جنایات رژیم صهیونیستی علیه مردم مظلوم فلسطین گفت: حضور جامعه سلامت در این اجتماع تاکید بر توقف خشونت و امن ماندن بیمارستان هاست.

بازدید یک‌روزه معاون توسعه مدیریت و برنامه‌ریزی منابع از شعبه بین‌الملل دانشگاه علوم پزشکی تهران در جزیره کیش
ارتباط و تعامل مناسب بین دانشگاه علوم پزشکی تهران و سازمان منطقه آزاد کیش

دکتر رامین رحیم نیا معاون توسعه مدیریت و برنامه‌ریزی منابع و هیئت همراه به‌صورت فشرده و یک‌روزه از شعبه بین‌الملل دانشگاه علوم پزشکی تهران در کیش بازدید جامعی کردند.

معاون توسعه مدیریت و برنامه‌ریزی منابع دانشگاه علوم پزشکی تهران جنایت هولناک حمله رژیم صهیونیستی را به المعمدانی در غزه محکوم کرد

دکتر رامین رحیم نیا معاون توسعه مدیریت و برنامه‌ریزی منابع دانشگاه علوم پزشکی تهران در پیامی جنایت رژیم صهیونیستی در حمله به بیمارستان المعمدانی در غزه را که منجر به شهادت و مجروح شدن صدها نفر از بیماران و مجروحان بی‌دفاع و بی‌پناه شد، به‌شدت محکوم کرد.

در راستای توسعه همکاری‌های بین‌المللی دانشگاه

دکتر کوروش جعفریان، عضو هیئت‌علمی دانشگاه و مسئول میز همکاری‌های علمی ایران و اقلیم کردستان عراق، از مراکز آموزشی و سلامت شهر اربیل عراق بازدید کرد.