لیست اخبار صفحه :6
تامز Q&A : از سرطان پستان و راه های شناسایی گروه های پرخطر، بیشتر بدانیم

دکتر صدف علیپور، جراح سرطان پستان دانشگاه علوم پزشکی تهران، به همراه دکتر مسیح بهار، متخصص ژنتیک پزشکی، در گفت و گوی تخصصی ابعاد مختلف بیماری سرطان پستان را بررسی کردند. دکتر مسیح بهار با تاکید بر اهمیت شناخت گروه‌های پرخطر، گفت: برای شناسایی این افراد، فرایند ریسک‌سنجی انجام می‌شود که شامل پرسش و پاسخ‌های دقیق برای جمع‌آوری اطلاعات جامع است.

برگزاری کارگاه آموزشی آشنایی با گفتاردرمانی و اختلالات گفتاری در مرکز بهداشت جنوب تهران

زهرا مرتضوی، کارشناس مسئول واحد سلامت روانی، اجتماعی و اعتیاد این مرکز گفت: کارگاه آموزشی آشنایی با گفتاردرمانی و اختلالات گفتاری روز شنبه 10 شهریور 1403 برای 70 تن از مراقبان سلامت مراکز بهداشت و پایگاه تحت پوشش در سالن جلسات ستاد برگزار شد.