لیست اخبار صفحه :8
پیام تبریک رئیس مرکز بهداشت جنوب تهران به مناسبت انتصاب دکتر سید رضا رئیس کرمی به‌عنوان سرپرست دانشگاه علوم پزشکی تهران

دکتر محمدرضا سلمانی در پیامی انتصاب دکتر سید رضا رئیس کرمی را به‌عنوان سرپرست دانشگاه علوم پزشکی تهران تبریک گفت و از زحمات دکتر حسین قناعتی، رئیس پیشین دانشگاه قدردانی کرد.

برگزاری اردوی تابستانه آموزشی، فرهنگی، زیارتی و تفریحی «همراه با ستاره ها ۲» ویژه دانشجویان دختر دانشگاه علوم پزشکی تهران

مدیر امور دانشجویی از برگزاری اردوی تابستانه آموزشی، فرهنگی، زیارتی و تفریحی «همراه با ستاره ها ۲» ویژه دانشجویان دختر دانشگاه های علوم پزشکی تهران در جوار حرم مطهر امام رضا (ع) در شهر مقدس مشهد به میزبانی معاونت فرهنگی و دانشجویی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی خبر داد.

تامز استوری: خاطره دکتر مرتضی مشایخی استاد فقید بیماری های کودکان دانشگاه علوم پزشکی تهران در حمایت از بیماران نیازمند

در قسمت جدید برنامه تامز استوری، دکتر مرتضی مشایخی، استاد فقید بیماری‌های کودکان و از همکاران نزدیک دکتر محمد قریب، خاطره ارزشمندی از همکاری با او بیان می کند. وی با اشاره به ویژگی‌های اخلاقی و انسانی دکتر قریب، از روزهایی یاد می‌کند که پس از پایان کار، همراه ایشان به مناطق محروم جنوب شهر تهران می‌رفتند. دکتر مشایخی در این خصوص می‌گوید: «دکتر قریب به بیماران دارو می‌دادند و به افراد نیازمند کمک‌های مالی می‌رساندند. من هرگز نظیر او را ندیده‌ام».

انتصاب دکتر علی گنجعلیخان حاکمی به سمت سرپرست معاونت درمان دانشگاه علوم پزشکی تهران

دکتر حسین قناعتی، رئیس دانشگاه علوم پزشکی تهران در حکمی دکتر علی گنجعلیخان حاکمی را به سمت سرپرست معاونت درمان دانشگاه علوم پزشکی تهران منصوب و در نامه ای از خدمات دکتر سعید ناطقی معاون درمان پیشین قدردانی کرد.