• تاریخ انتشار : 1397/10/03 - 10:41
  • زمان مطالعه : کمتر از یک دقیقه

مدیرگروه سلامت روانی اجتماعی و اعتیاد معاونت بهداشت دانشگاه، نامزد دو جایزه در مسابقه سالانه خانه تئاتر شد

دکتر شهرام خرازی ها مدیرگروه سلامت روانی اجتماعی و اعتیاد معاونت بهداشت دانشگاه در دو بخش مسابقه سالانه انجمن منتقدان، نویسندگان و پژوهشگران خانه تئاتر نامزد دریافت جایزه شد.

هیئت داوران هفدهمین مسابقه سالانه انجمن منتقدان، نویسندگان و پژوهشگران خانه تئاتر متشکل از بهروز غریب‌پور، یونس شکرخواه، حمیدرضا مدقق و با همراهی حمید جبلی (کارشناس و مشاور هیات داوران در بخش عکس) نامزدهای این دوره را معرفی کردند که نام دكتر خرازي ها در بين اسامي نامزدهاي دو بخش از این مسابقه دیده می شود.
در بخش نقد، شهرام خرازی‌ها از روزنامه قانون، محسن خیمه‌دوز از روزنامه شرق و هومن نجفیان از مجله نمایش نامزد دريافت اين جايزه شده اند. در بخش یادداشت نیز شهرام خرازی‌ها از روزنامه بهار، فرزانه ابراهیم‌زاده از روزنامه جامعه فردا و بابک زینالی از سایت ایران تئاتر رقابت خواهند پرداخت.
دكتر شهرام خرازي ها رييس گروه سلامت روان معاونت بهداشت دانشگاه داراي مدرك دكتراي حرفه اي پزشكي و مدرك ام پي اچ بهداشت روان و اعتياد است كه در انجمن منتقدان و نويسندگان تئاتر و کانون ملی منتقدان تئاتر عضويت دارد.
در مراسمی عصر پنجشنبه ۶ دی ۹۷ از برگزیدگان هفدهمین مسابقه مطبوعاتی سالانه انجمن منتقدان، نویسندگان و پژوهشگران خانه تئاتر، قدردانی خواهد شد.
عکس: اسماعیل استاجی

• گروه خبری : ستاد مرکزی روابط عمومی,گروه خبری RSS