• تاریخ انتشار : 1403/05/10 - 09:35
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه

معاون فرهنگی و دانشجویی دانشگاه علوم پزشکی تهران شهادت رئیس دفتر سیاسی حماس و یکی از محافظان وی را تسلیت گفت

دکتر مهدی ابراهیمی معاون فرهنگی و دانشجویی دانشگاه علوم پزشکی تهران در پی شهادت اسماعیل هنیه و محافظ ایشان در ساعات اولیه بامداد امروز، شهادت وی را تسلیت گفت.

به گزارش سینا رسانه دانشگاه علوم پزشکی تهران معاونت فرهنگی و دانشجویی، در این پیام آمده است:

و سیعلم الّذین ظلموا أی منقلبٍ ینقلبون
«و آنان که ظلم و ستم کردند به زودی خواهند دانست که به چه کیفرگاهی باز می گردند.»

شهادت برادر ارجمند اسماعیل هنیه رییس دفتر سیاسی حماس و یکی از محافظان وی در بامداد 10 مرداد، بار دیگر نشان داد دشمنان به دنبال انتقام از سرداران جبهه مقاومت هستند و این بار در کشور عزیزمان ایران، دست به عملیات تروریستی زدند.
 اینجانب به نمایندگی از دانشگاه علوم پزشکی تهران ضمن محکوم کردن این عملیات تروریستی ناجوانمردانه، شهادت ایشان را به حضرت ولی عصر(عج)، مقام معظم رهبری حضرت امام خامنه ای (مدظله العالی)، رهبران و ملت جبهه مقاومت و مردم نجیب و عزیز ایران اسلامی تسلیت عرض می نمایم.
امیدوارم هر چه زودتر این خون های پاک، گریبان مستکبران و رژیم منحوس صهیونیستی اسرائیل را بگیرد و منطقه و دنیا از بدخواهان، خبیثان و اشرار پاک شده و با ظهور حضرت مهدی (عج) معنی و تجربه عدالت واقعی در تمام جهان طنین انداز شود.

دکتر مهدی ابراهیمی
معاون فرهنگی و دانشجویی