• تاریخ انتشار : 1403/03/13 - 06:29
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه

معاون فرهنگی و دانشجویی دانشگاه علوم پزشکی تهران: حضرت امام خمینی(ره) با دست خالی و با توکل بر خدا و حضور مردم دنیا را متحول کرد

دکتر مهدی ابراهیمی معاون فرهنگی و دانشجویی دانشگاه علوم پزشکی تهران در پیامی سالروز ارتحال ملکوتی حضرت امام خمینی (ره) را تسلیت و حماسه قیام خونین 15 خرداد را گرامی داشت.

به گزارش سینا رسانه دانشگاه علوم پزشکی تهران معاونت فرهنگی و دانشجویی، در این پیام آمده است:

دانشجویان، کارکنان و استادان دانشگاه علوم پزشکی تهران

با سلام و احترام،
سالروز درگذشت عالم جلیل القدر بنیانگذار جمهوری اسلامی ایران حضرت امام خمینی (ره) یادآور حماسه حضور میلیونی مردم ایران و جهان برای عزاداری رحلت مردی است که برای رضای خداوند متعال با دست خالی و با توکل بر ائمه معصومین (س) و حمایت همه جانبه مردم شریف ایران، دنیا را متحول کرد.
پس از سال های دیکتاتوری و تسلط دولت های غربی و شرقی بر مردم جهان، حضرت امام (ره) توانست استکبار و استبداد را مغلوب کند و نشان دهد نیروی الهی بار دیگر مردم مظلوم و ستمدیده را بیدار کرده و تاکنون نیز بیداری مظلومین و انسان های آزادیخواه جهان، گلوی دولت های آمریکا، اسرائیل، انگلستان و ... را گرفته است و شاهد مدعا حضور دانشجویان، استادان و کارکنان دانشگاه های غربی به خصوص آمریکاست که به عنوان حامی در مقابل مظلومیت مردم غزه و فلسطین ایستاده اند و به قول فرمایش رهبر فرزانه انقلاب جبهه مقاومت به تمامی جهان گسترش یافته است.
رحلت حضرت امام خمینی (ره) را خدمت همه آزادیخواهان جهان تسلیت عرض کرده و قیام خونین 15 خرداد که سرآغاز پیروزی شکوهمند انقلاب اسلامی ایران است را گرامی داشته و برای روح پرفتوح امام انقلاب و شهدا صلوات و فاتحه می فرستیم.

دکتر مهدی ابراهیمی
معاون فرهنگی و دانشجویی