• تاریخ انتشار : 1400/12/25 - 13:12
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه

نشست مسئول اجرایی امور بین الملل Uskudar University ترکیه با رییس دانشکده توانبخشی

نشست مسئول اجرایی امور بین الملل Uskudar University ترکیه با رییس و معاون بین الملل دانشکده توانبخشی سه شنبه 24 اسفند 1400 به صورت مجازی برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران دانشکده توانبخشی، در راستای برنامه های توسعه بین الملل دانشکده توانبخشی، براساس ارتباطات چند ساله دانشکده توانبخشی با دانشگاه Uskudar University ترکیه، بنا بر درخواست دانشگاه Uskudar روز سه شنبه 24/12/1400 جلسه ای با حضور دکتر سید احمد رضا خاتون آبادی رئیس و دکتر سیامک بشردوست معاون بین الملل دانشکده توانبخشی و دکتر اوزگه کارشناس آمور بین الملل و دکتر پیمان جعفری مسئول اجرایی امور بین الملل بین الملل دانشگاه Uskudar به صورت مجازی برگزار شد.

در این جلسه ابتدا دکتر خاتون آبادی ضمن قدردرانی همکاری چند ساله، بر افزایش همکاری مشترک دو مرکز تاکید کرد.

در ادامه دکتر بشردوست گزارشی از دپارتمان ها و مقاطع تحصیلی دانشجویان در رشته های مختلف، همکاری های بین المللی با دانشگاههای دیگر کشورها، دانشجویان بین الملل ارائه داد و بر علاقه مندی دانشکده به همکاری بیشتر با دانشگاه ترکیه تاکید کرد.

در ادامه  دکتر اوزگه نیز شرایط و دپاتمانهای دانشگاه Uskudar را معرفی کرد و در ادامه به بیان وضعیت رشته های فیزیوتراپی، گفتاردرمانی و شنوایی شناسی و کاردرمانی در این دانشگاه پرداخته و بیان کرد که این رشته ها در همه مقاطع کارشناسی و کارشناسی ارشد فعال هستند.

سپس معاون بین الملل دانشگاه Uskudar  در خصوص شرایط همکاری های آینده موارد مورد نظر دانشگاه ترکیه را نکاتی را بیان کرد.

در انتها نشست بر سر همکاری های مشترک بحث و تبادل نظر شد  و مصوب شد در حال حاضر همکاری بصورت برگزاری سمینار، وبینار و کارگاه های انفرادی یا مشترک و در مقاطع بعدی سطح همکاری ها بین گروهی ادامه یابد.

• گروه خبری : دانشکده توانبخشی
سید امیر  میری